- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Nekem megint csak mobillal sikerült hobbifotózni az elmúlt hetekben, hónapokban:
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-
kk831228
addikt
Màsodikon azt az àgat le kellett volna törni ,eléggé el van szàradva , ha jól làtom.
Alapból dupplàt kérek ilyen helyen , ha csak egy fajta van, utàna elsétàltam még a tóig , az àllomàstól, és mondom visszafelé még iszok majd egyet, de mondtàk csak 3-ig vannak. Akkor mondom , gyorsan mégegy , és megyek is .
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
deny330
aktív tag
Hát mostanság nekem sem volt sok időm fotózni, illetve túl sok tartalmas kép sem készült, talán ez a kettő:.
A tavas kép telibe délben készült, a lehető legrosszabb fényviszonyok között. Szerintetek vállalható?
A kocsis képet csak a kompozíció és a háttér miatt dobom be, ilyen egyenes erdős útszakaszt nem találtam még egyet a környéken. -
kk831228
addikt
válasz deny330 #65158 üzenetére
Tavasnál nekem hiányzik valami tèma közèpről, az autónál meg ha olyan egyenes az az útszakasz, távolabbról próbálkoztam volna talán , meg egy picit forgass rajta.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
-
nagyúr
Plitvicei tavak másfél hete, kézből.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
vond
MODERÁTOR
válasz kk831228 #65162 üzenetére
Akkor én vagyok a kivétel, aki tudatosan vásárolta. Szinte minden hobbi és megrendelt videómban szerepel pár snitt erejéig (nagyon feldobja a látványt), de sűrűn használom fotós melókra is, főleg 360 fokos VR anyagokat, és ilyen egyedi, kisbolygós képeket csinálok vele, meg általában el szoktam vinni kirándulni is, hogy ne csak mobilos fotók készüljenek.
-
deny330
aktív tag
válasz kk831228 #65159 üzenetére
Egy csónakot oda rakhatok PS-el esetleg. Hát esetleg fürdőző embereket tudtam volna oda komponálni, de nem szerettem volna senkit sem lefotózni engedély nélkül.
Forgatás alatt azt érted, hogy ferde? A 24mm-es obira volt cpl szűrőm, így jobban preferáltam azt mint a 80-200-at cpl szűrő nélkül. -
Beldar
tag
Sziasztok! Ha érdekel valakit 2 kupon (2x38 ezer értékű, 2x19-ért adnám) a 220VOLT-os bp-i fotós oktatásokra, kérem írjon, én nem tudok felutazni emiatt, okt.28-ig érvényes.
-
vond
MODERÁTOR
Néhány mobilos fotó az elmúlt napokból:
-
Wa2x_
veterán
Hoztam párat én is S24-el Szigligetről:
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Lassú Víz
addikt
válasz deny330 #65172 üzenetére
az miért van, hogy a haladó fotós topicban április óta nem volt bejegyzés?
Mi lenne a célja ott egy bejegyzésnek? Lájkgyűjtésre ott a szociális média. Kritizálni pedig minek egy haladót? Tudja, hogy mit miért csinál, épp ezért többnyire vitába torkollik egy-egy kritika, akár a kritizáló személy kompetenciájának megkérdőjelezéséig is fajulhat. Kinek hiányzik az?A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
nagyúr
válasz kk831228 #65179 üzenetére
Ez így igaz, és milliós géppel meg csapnivalóan fotózni, de a "profi körökben" azért a mobillal fotózás elég eretnek dolognak számít 🤗 Volt már úgy, hogy emberünk felrakott egy képet a fosbúkra és elismerően nyilatkoztak róla, aztán valaki megkérdezte, hogy mivel lőtte (valami nagy Samsunggal) na utána szépen belekötöttek a dinamikatartománytól kezdve a vonalélességen keresztül mindenbe IS 😅😅
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
randras_83
addikt
Hirtelen azt hittem vond képei, aztán láttam hogy nem. Jók lettek. Ismét jó példa hogy bármivel is lehet jó képet csinálni.
@deny330: ott tényleg mindig ez volt jóval nagyobb mértékben ment a szavazás. Bár volt idő amikor nem annyira és pont emiatt fulladt ki a topic.https://www.flickr.com/randras83/
-
Wa2x_
veterán
Köszi mindenkinek!
deny330: szoftveres igen a bokeh (ratyi is zoomolva)
randras_83: ez megtisztelő köszi! btw vond is nagyon csípi a lelátókat
kk831228: egyetértek, sós pisztácia a best nekem!..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
rekid
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy teszik e vagy sem. Észrevélemény?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
válasz Vikthor #65191 üzenetére
Volt olyan megoldás, de akkor a szikla nem a bal alsó sarokból indul. (Van némi probléma nálam a toronyban tudom.. ) Koncepció szerint a szikla vonala az emberre vezeti a szemet onnan pedig a "S" út visz a kép tetejéhez. Persze lehet "túltudományoskodom."
Ha meg meghagyom az alját így akkor a képarány lesz nagyon elcseszett.
Hova harapjak kategória..Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Ebben a völgyben jutsz fel:
Kis-Tarpataki-völgyGyáva népnek nincs hazája!
-
deny330
aktív tag
válasz Lassú Víz #65177 üzenetére
Jah, megértem amit írsz, csak érdekes hogy ott tényleg április óta egy lélek sincs. Nem gondolnám, hogy attól mert valaki haladó, nincs mit tanulnia, vagy ne lenne jó néha egy kis kritika számára. Az hogy a vita eltorkollik ennyire az mondjuk durva, nem kell rá erőltetni a másikra a saját nézőpontunkat.
-
deny330
aktív tag
válasz randras_83 #65182 üzenetére
Visszaolvasva feltűnt hogy itt barátibb a közeg. Szeretem is mikor pörög a topic, számomra érdekes dolgokat tudtok észre venni a képeken, és ezt normálisan tudjátok közölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs