Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Pentele

    tag

    válasz cof #48867 üzenetére

    Szerintem abba kapaszkodnak bele, (ami kimaradt az előző posztomból), hogy ezek nem könyvelt küldemények, mivel nem R betűvel kezdődik az effajta azonosító. Innentől kezdve utal az U-ra vonatkozó kikézbesítési metódusukra. Nyomkövetés szempontjából mindent mutat mintha ajánlott lenne, közben pedig mégsem az. :Y Amikor Londonban voltam kinn tanulmányúton jó pár évvel ezelőtt akkor láttam, hogy az ottaniak kaptak úgynevezett International Track and Trace típusú küldeményt, ami a lakók elmondása szerint mégsem volt ajánlott, csupán nyomkövetett. Ehhez tudnám hasonlítani a Prime levelet itt Magyarországon. Mutatni fogja az útvonalat, nemzetközi adatbázisba jegyzik, átvétel is személyi igazolvány alapján mehet, de az ominózus mérethatár után a postán vehetjük át.

    Ezek alapján összeteszem a két kezem és áldom, hogy nálunk milyen rendes, becsületes postás van. Különösen az online-oktatásra, távmunkára tekintettel, mindent kikézbesít személyesen, hiszen tudja, hogy nagy valószínűséggel valaki át tudja majd venni a családból. Ma például egy jó vaskos U-sat hozott BE végződéssel. Ha nincs itthon senki, akkor tényleg értesítőt hagy untracked-ről is. Ezzel mellesleg rengeteg bosszúságtól: sorbanállás, keresgélés, várakozás stb-től kímél meg.

    Ettől függetlenül nem tartom korrektnek a hozzáállásukat, eljárásmódjaikat. Erről írásos formában közleményt kellene kiadni, frissíteni az ÁSZF-et, terméklapokat vagy isten tudja melyik írásaikat. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák