Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz Tüzi #40240 üzenetére

    az igazat megvalva en nem is banom ha bevezetik az AFA fizetest..... persze VAM-ugyinteztesi sarcot felejtsek csak el! elonyei:
    mindenki fizeti ha 1honap utan el kell adni vmit nem szol bele az arba hogy ez AFA nelkul vagy AFA vel volt veve....
    mivel fizetni kell nem egyenket rendelek 25euros cuccokat hanem annyit amennyi az ADO fizetesbe (150eu) belefer.... nem egyenkent kell a posta miatt lesnem a TN-eket
    talan nehezebben is tunnek el majd a cuccok reggelt level a fizetes miatt szigorubb kovetes.... postas meg csak nem hagyja el?
    mint lathato mar ma is van elonye hogy jon ez a modositas bizonyos postak mar kinaban megkovetelik a vevo regisztralasat.... buktazik a sok "csaladvedo"

    de biztos a kinaiak a "csalad" vedelmeben kitalaljak majd a sundabunda tax free szallitasokat azt majd hozza vmi futar vagy feladjak orszagon belul a postaval....
    nem feltem oket a csalad mindenek elott a csalad szent! :)

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák