Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pn4hvq

    senior tag

    válasz havri1 #33003 üzenetére

    Ugyanabban a cipőben járunk, én ugyaninnen vettem telefont. Írtam neki én is, hogy mi a helyzet. De elvileg mindketten spanyol raktárból vettük készletről, vagyis indokolatlannak tartanám a 42 napos shipping time-ot annak függvényében, hogy szerepelt az oldalon egy ilyen: "If you finish the payment today, your order will arrive within the estimated delivery time." És ugye kifizettük mindketten a telefont. Várok 1-2 napot a válaszra (gondolom, el vannak havazva), és ha nem lesz vagy várni kell addig, míg Kínából beér Spanyolországba, majd onnan ide, akkor lemondom. Az már vagy ideér karácsonyra, vagy nem. A hétvégére kell egyértelmű válasz tőlük, mert ki fogok futni az időből.
    Elnézést, hogy az a store, amit ajánlottam, így szállít, nem tudtam én sem és ugyanebbe a helyzetbe kerültem :(. Átnéztem az oldalt, nincs olyan rajta, hogy max 42 nap a feladási idő. Van róla képmentésem, ha kötekedni szeretnének.
    (#33004) Flashy spanyol raktárból jön 4PXES_ESPOST_EU-val. Remélhetőleg követhető lesz. A 42 nap szerintem azért van, ha készletről nem tudják adni, akkor Kínából ideér addigra, és onnantól indul a feladás. De ez a max 42 nap nem szerepelt az oldalon, csak a rendelés után látszódott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák