Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    A távirányítós vitám sikeresen lezárult ma a számlámra meg is érkezett a pénz.

    Viszont van folyamatban négy csomag Dália virágmagos rendelésem darabonként fél dollárért összesen 2.5 dollár értékben.

    Május 3.-án adtam le a rendelést amit az eladó 16.-án indított útnak és elvileg 20.-án már az országban volt.
    A múlt héten lejárt a vásárlói védelmem és nyitottam egy (négy) vitát hogy a csomag nem érkezett meg.
    Erre az eladó azt reagálta hogy töröljem már a vitát mivel a csomag már az országomban van és biztosan hamarosan megérkezik. Termeszetesen nem töröltem a vitát és válaszul leírtam hogy azt én is látom hogy hazámban van a csomag már egy hónapja de nem kaptam kézhez. Javasoltam neki hogy nézzen utána hogy esetleg valami úton nem ment-e vissza a csomag hozzá s én is utánanézek hogy itthon mi a helyzet.

    Erre válaszul leírta ugyanazt amit korábban megtoldva azzal hogy legyen meghosszabbítva a vásárlói védelem s ha az lejár akkor majd újranyitom a vitát s kártalanít.

    Válaszul leírtam neki hogy országunk jelentősen kisebb mint Kína s hogy az egyetlen repterünktől az ország legtávolabbi pontja is kb 300 kilométerre van s hogy én onnan kb 180-ra lakom, s kizárt hogy az egy hónap alatt amióta a csomag az országba érkezett (és figyelembe véve azt hogy maximum egy hétig ragadna a vámon vizsgálat miatt) azt ne kapjam meg.

    Miután elküldtem neki tegnap az üzenetet nem sokra rá ezt kaptam:

    Order NO:74983005824102

    Status: Awaiting your acceptance of seller's solution

    Reminder:The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.
    You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 11 calendar days 0 hour 41 minute43 second .
    If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate.

    Mit tegyek?

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák