Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz csab2 #10471 üzenetére

    Sajnos felhígult az utóbbi időben. Amit te is írsz az is többször előfordul, nyomkövetős szállítást ír, azt választva mégis normál szállítással küldi, nem egyeznek a küldött és kifizetett darabszámok, azt írják hogy megjegyzésben pontosítsuk amit kérünk, nem olvassák el és nem azt küldik. Kamu nyomkövetési számok amiket szintén kamu oldalon akarnak követtetni. Már két esetem volt rövid időn belül, hogy hamisított boríték címke képpell igazolják az Aliexpress felé, hogy már átvettem a csomagot.
    A dispute kezelés meg szerintem kritikán aluli lassúságú lett.
    Megjegyzés: a legutóbbinál, akinek a postások "kézbesítették" a "kamu" képen megadott nyomkövetési számú csomagomat, sikerült üzennem azért, hogy ha az ő általa vásárolt termék details képét juttassa el nekem, hogy el tudjam küldeni az Ali felé hogy, visszakapjam a pénzem, mert csalás van dologban.
    Meglepő módon nem hajlandó segíteni, nem jelentkezik, kezdem azt hinni, hogy mégsem kamu a kép, hanem a posta tényleg elcseszte a dolgot, az emberke meg örül, hogy ingyen kapott a haver postástól egy 4 utas rádiós távirányítóval vezérelhető kapcsolót.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák