- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregman
tag
Sziasztok!
Már nagyon régen néztem be ide, de most egy kis tanácsra lenne szükségem.
Néhány hónapja tapasztalom, hogy minden látható ok nélkül újraindul a teló.
Már takarítottam rajta, később fagyasztottam gyári appokat is, semmi eredmény.Az jutott még eszembe, hogy talán az akku kezdi beadni a kulcsot. Kettő és fél éves, de szinte sosem volt kikapcsolva, és kb. minden este töltöm.
Úgy látom van hozzá 1750 mAh-ás aksi is már. Melyiket ajánlanátok, ezt vagy az eredetit? -
Joeker67
aktív tag
Engem is akksi érdekelne, mit ajánlanátok hozzá, ill. aki vett már, tudná linkelni?
Köszi! -
Hellhammer
csendes tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg Bagyusz CM11-es ROM-ja van fenn (2014-08-11 verzió). Az a gondom, hogy a Google Cardboard app nem nagyon működik, abszolút nem érzékeli a telefon mozgatását/forgatását. Ez a rom hibája, vagy nálam van valami gikszer a teló beállításainál? Más programoknál működik a giroszkóp, vagy g-sensor vagy mi a tököm
Szeretnék szórakázni a cardboard-al, ehhez akkor most keressek másik rom-ot, vagy a jelenlegit próbáljam meg reszelgetni kicsit?Másik dolog, hogy néha iszonyú módon belassul a teló, illetve tele lesz a memóriája (néha még a trebuchet is leáll). Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy szintén csak az a megoldás, hogy másik rom? Már eléggé belaktam most megint a telót, remélem nem kell megint full wipe egy rom csere miatt
-
Flind
senior tag
válasz Hellhammer #28206 üzenetére
Ha más alkalmazásoknál megy a giroszkóp, kétlem hogy ROM hiba lenne.
Indítsd újra 2-3 naponta. Nekem az a tapasztalatom, hogy ennyi kell már egyszerűen ennek a hardvernek, de így nekem teljesen jól megy. Nem lassul, a foglalt RAM is 250MB-ig megy fel maximum.
[ Szerkesztve ]
-
atis1224
tag
válasz Joeker67 #28204 üzenetére
Hali ez nem semmi én is pont ezért léptem fel jó pár hónap után, úgy tűnik az aksi 2-2.5 év és kakuk a tello az asszonynál landolt, de még idáig a h1n1 el volt hogy közel egy hetet kibírt most meg egy napot sem bír ,engem is érdekelne hogy eredeti vagy az izmosabb utángyártott
[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
-
Joeker67
aktív tag
válasz Massmurderer #28205 üzenetére
Köszi, ez ajánlott kategória?
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Kisérlet képpen fagyasztottam a gogle play szolgáltatást valmint az áruházat is és lám nem fogy a futó alkalmazásoknál látható szabad memória. 150 alá nem is igen megy.
-
DonMarco
aktív tag
Az új gmail apk nem is működik a google szolgáltatások nélkűl,a teló saját e-mail progi-ja műkszik,hogy lehet ez ?
[ Szerkesztve ]
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok!Szaknyelven szólva kiszopósodott a jack aljazat,van hogy érintkezik,de van ha megmozdul a jackdugó elmegy a nhang aztán visszajön!Szóval valami kontakt hiba lehet!Valami hozzáértő gurut keresnék aki posztolna a jack aljzatról egy fotót meg hogy mit és hol kéne rajta reparálni!köszi!
-
törölt tag
válasz ViktorHUN79 #28214 üzenetére
Bazi nehéz,mert nem forrasztott. Szétbontod a házat és az aljzatban lévő füleket befelé beljebb hajlítod tűvel óvatosan. Bár szerintem nem az aljzat lesz a hibás,hanem a headset..
-
petya220
senior tag
Szevasztok!
A matchfixes recovery az NTFS fáljrendszert használó microSD-met miért nem akarja látni?[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
-
argetlam01
tag
sziasztok mibaj lehet nem tudom bekapcsolni a telefont és ha rádugom töltőre bejön az alcatel logó és ujrakezdi
-
argetlam01
tag
Sziasztok az lenne a problémám mint már az előttem lévőknek csak én nem jöttem rá hogy mit csináljak.
Teljesen lemerült a telefon a recovery menüt nem tudom behozni mert még bekapcsolni sem tudom.Ha ráteszem töltőre 3-szor villog a gombsor alul és rezzen egyet behozza az alcatel feliratot és kikapcsol.Ezek után minden előröl!!! -
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #28221 üzenetére
Már annyiszor le volt írva:
A) várni, amíg feltölt, ez néha több óra is, az aksi töltöttségének megfelelően. Ha lesz benne legalább 15%, el fog indulni
B) feltenni az aksit egy 3$-os /ebay/ vagy 1800HUF (bár én még 1500-ért vettem) lion aksitöltőre és tölteni kb. fél órát. Utána simán indul a telcsi...
C) barkácsolós kedvűek blankolt usb kábellel is tölthetik (elektro/elektronikai műszerész módszer, csak gyakorlottaknak) 1-3 percig... -
Milestone2
nagyúr
válasz argetlam01 #28223 üzenetére
szerintem jóóóóóóval lassabb.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
argetlam01
tag
válasz Milestone2 #28224 üzenetére
akkor hogy csináljam?
-
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #28225 üzenetére
Bárhogy, csak töltsed.
-
kgymac
őstag
válasz argetlam01 #28227 üzenetére
Tényleg nem olvasod a fórumot?
-
Milestone2
nagyúr
válasz argetlam01 #28225 üzenetére
Jóóóóóóóóóóóó az úgy, csak mint mondtam laaaaaaaassabb...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
petya220
senior tag
válasz Milestone2 #28230 üzenetére
Elmaradt a XDA-s bejelentésed az új rommal kapcsolatban D:
-
Milestone2
nagyúr
20141109_Pa_coctail_4.6_BETA6??? Vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
petya220
senior tag
válasz Milestone2 #28233 üzenetére
azaz
-
petya220
senior tag
válasz Milestone2 #28235 üzenetére
Az LS nekem is tetszett, nagyon testre szabható volt, de mivel portolt rom ezért sok volt a bug :/ Netezni se tudtam normálisan , ezért maradtam a cm11-nél
-
nagyfejü
őstag
válasz Milestone2 #28235 üzenetére
hali!
Azt honnan lehet letölteni??
üdv
/LiquidSmooth/
-
nagyfejü
őstag
válasz Milestone2 #28238 üzenetére
köszönöm!! Bocs!
Még egy kérdés? Támogatja a HDMI kimenetet??
üdv
[ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz Milestone2 #28240 üzenetére
egy jó kis véleményt vagy leirást elfogadnák az adot rom-ról.Pl mi jó benne,mi nem,sebesség,akkuidö,stb
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz Milestone2 #28233 üzenetére
Ez hol? Áttúrtam most az xda-t, meg mindent, de nem találom.
-
Milestone2
nagyúr
-
Flind
senior tag
válasz Milestone2 #28243 üzenetére
Eskü előbb még nem volt ott. Köszönöm.
Valaki próbálta már esetleg? Én jövő hétvégén feltolom.
-
petya220
senior tag
Ha jól emlékszem akkor s3-ról lett portolva DE NEM BIZTOS
Dinamikus értesítéssáv, pakli nézetű recent tab. ennyi
kemény 6 percig volt a telómon. azóta telót is váltottam egy ZTE grand x pro-ra... könyörgöm ilyen telefont senki se vegyen.. ez egy szar... optimalizálatlan meg minden pfejj[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
-
trebrona
nagyúr
válasz Massmurderer #28249 üzenetére
Én azt hittem, a ZTE-re írta.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs