- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
Az meg mind menne is,amiket linkeltek,leirtok ide,kiveve ha nem lenne egy aprocska baki.
A telefon bekapcsolo gombja es a hangero le gomb nem a recovery menut hozza be,csupan az alcatel feliratot,es aztan nem lep tovabb sehova. Szerintem most is en nem ertem mi a baj,de ennek ezt nem alapbol tudnia kellene? Vagy recovery-t kellene telepitenem a keszulekre,hogy ezt a funkciot elerhessem?
Es ha igen,akkor melyiket?[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Ismétlés a dugás anyja....
Ja nem, előbb olvassunk, keresgéljünk, aztán alkossunk.
És ami a legfontosabb, MENTÉS-MENTÉS-MENTÉSPetya220
Ezt már leírtam neki pár hozzászólással ezelőtt.
Ergo, tényleg ismétlés a dugás anyja...[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Tényleg olvass. Már az első helpedre leírtam, amit most Petya220 is, Te egyszerűen a bootloader menütől várod a recovery menüt...Ha hibás gombsort nyomkodsz, hibás választ fogsz kapni...számodra hibásat, a telefon jól válaszol a gombkombinációdra. Az az Alcatel logo, amit Te semminek hívsz, az igen fontos lesz számodra, majd ha megérted ekkor hol vagy...
Ha még nincs flesselve recovery, akkor hiába keresed, mert a gyárit nem fogod használni...
De ezt is leírtuk párszor.
Sebaj.
Javaslatom, Te egyenlőre ne akarj recoveryt flesselni, Te egyelőre BOOTOLJ recoveryt.
Ezt is leírtam már...
Illetve, hogy olvass-olvass-olvass!
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
petya220
senior tag
válasz Milestone2 #28353 üzenetére
Nem láttam
De amit te is mondtál "Ismétlés a dugás anyja""Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28354 üzenetére
Aha. Ezeket mind megertettem. Vissza is olvastam.
Feltettem a CWM recovery-t de mar backup-ot sem csinal.
Visszaolvasnek 28000 hozzaszolast ha lenne idom,de nincs.Vagy legalabb a konkret hozzaszolas szamat megkapnam,mert ki tudja hol van az mar. ezelott 10 oldallal? 100? Vagy ezer hozzaszolas elott? Az osszefoglaloban es mas topikokban sincs meg a valasz a kerdesemre. Azt remeltem,hogy nem csak azt a valaszt kapom,hogy olvassak vissza,de ez a forum sem kulonb az indexetol.Marad a majd megoldom valahogy szitu.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Több CWM van.
Machfix 5.5-öst szokták szeretni.Én például, míg használtam a telefont, inkább a TWRP-t használtam, igaz, utána jöttek olyan ROM-ok, amikhez már nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28357 üzenetére
Mar ott vagyok a CWM-be. Nem enged backupot csinalni,es a zip-et sem talalja.
Cant mount /sdcar/ :mondja
Ezt is egyebkent BAGYUSZ RECOVERY csomagjaval sikerult elernem,hogy egyaltalan belepjen a cwm-be.
De most meg hiaba olvasom tovabb az irasod,de nem talalom benne a hibajelenseget,ami elofordulhat. Ebben az esetben ez a mountolos story.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Smoker84
tag
bekapcs + hangerö le ott megál a boot logonál majd rádugod a gépre és pc-n futtatod a bootloaderednek megfelelö bat file-t
1- boot_recovery_gb.bat
2- boot_recovery_ics.bat
ez azért jó mert ha garis a telód nem kell telepitened a cwm et,csak futtatja ha nincsenek meg ezek a fileok szolj feltöltöm valahova. -
Milestone2
nagyúr
A hibajelenség oka (szerintem) a nem megfelelő recovery.
Emlékeim szerint (és ezért nem szerencsés, hogy velem beszélgetsz, mert kijöttem a napi rutinból 995-ön) van olyan recovery, ami a fenének sem akarja mountolni a külső SD kártyát és nyilván ennek okán nem is akar BACKUP-ot készíteni, hiszen nincs hová.Próbálj más recovery-t. Bagyusz recovery csomagjába, ha megint csak jól emlékszem, akkor a 5-ös nevű az a machfixes. Nem tudom mivel próbáltad az 5-össel, vagy a 6-ossal. (Tippelem hogy a 6-ossal).
Öreg "kecske" már ez a készülék, kísérletezni kell..és ne flesselj, csak bootolj...(főleg, hogy az újabb recovery-k már fel sem férnek a telefonra flesselve, tönkre is rakhatod, míg bootolva minden okés marad...)
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Arra figyelj még, hogy Alcánál eléggé nyűgös szokott lenni a készülék a BACKUPNÁL arra, hogy ugyanazzal a recovery-vel próbáld majd visszatenni, amivel készítetted. Tehát jól jegyezd meg, hogy most a CWM_6_20130615.zip-pel csináltad, és majd ezzel próbáld visszatenni, ne másik recoval...
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28365 üzenetére
rendben van. a hsz-ed megy a google konyvjelzoim koze,ha esetleg elfelejtenem.
egyebkent a kamera miatt probaltam ra uj rendszert,de igy sem megy.
Nem letesitheto kapcsolat a kameraval. Akkor az hardveres hiba volna?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Fakirr1 hozzászólásait keresgéld, vagy PM-ben őt, hardverileg ő nagyon ott van (elnézést a többiektől akiket nem említettem) hogy esetleg hol érdemes egy szalagkábelt megnézned, ami esetleg hibás, lehúzódott, stb.
De ha 3-4 ROM-ot kipróbáltál és sehol, akkor az eléggé gyanúsan hardver...
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28367 üzenetére
Ma felrakom meg ezt:
miui_cocktail_3.12.13_4.1_2013es ha ezzel sem,akkor megkeresem Fakirr1 felhasznalot.
Koszonom az eddigi segitseget Kiralyak vagytokMegbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Milestone2
nagyúr
Ezt szemezgesd még, itt az összehasonlító táblázatban sokszor az is benne van melyik recovery-vel rakható fel egy ROM. Mert megint homályos emlékeim szerint a MIUI nem fogja "szeretni" a 6-os recovery családot, csak az 5-öst...
-
Zaja2
senior tag
válasz Milestone2 #28369 üzenetére
mar meg is vana kiszemelt. hozza a recovery es a gapps.
-
törölt tag
Valóban hw hibának tűnik méghozzá a main panelen a csatlakozó elengedhetett. Fotóim között van róla kép,egyetlen csati van "felfelé" a panelen, a kameráé. Ott lesz szvsz a hiba...
Leves () : az a telemax szervíz..
[ Szerkesztve ]
-
Borosz
őstag
Ezen a linken található ICS_Független.rar milyen CWM-el lett mentve? Csak mert a jelenlegi - szintén innen letöltött CWM (CWM6_20130615) változattal ezt a mentést nem tudom visszaállítani. Jobban mondva lefut, csak nem indul a tel.
Másik: a hivatalos update.zip-et megtaláltam az SD-n de nem tudom CWM-el feltenni a sima update.zip menüből. Nem is lehet? -
törölt tag
válasz Borosz #28374 üzenetére
A gdrive-omban lévők a machfixes 5.5-el lettek mentve. Aztal rakd fel. A 6-os cwm nem lesz jó hozzá.
Update.zip : tudni kéne,hogy az melyik update. Tudni kéne,hogy melyik gb verzióra jött és elvileg a gyári gb rendszerre lehet feltolni a gyári 3e recobol.Mile: éreztem.. Köszi
-
petya220
senior tag
A MIUI egy portolt rom. Nem lesz tökéletes... Teli RAM, szaggatás, gyors merülés... így tudnám körbe írni. 3D-s játékokról (kocka Péter pfejjj ) ne is álmodj ezen a rendszeren. Ajánlom figyelmedbe a cm11-t bagyusztól, paranoid-ot Namerkétől vagy ha sokat fényképezgetsz akkor H1N1 gb-t bagyusztol ezek mindennapi használatra tökéletes
[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Zaja2
senior tag
válasz petya220 #28377 üzenetére
Koszi az infot. Meg jo hogy tegnap este 9-tol 11-ig toltottem a 200+ megas miui-t 28kbps-el
De akkor nem rakom fol. Viszont erdekes:
Tegnap este felraktam toltore,ami ma reggelre ugye 100 szazalek volt. Az asszony jatszott kb. 3 percet a hulye macskas oltoztetos jatekaval es mar 16 szazalekig le is merult az akku. Amikor nincs tolton a keszulek,akkor is toltest jelez,es nagyon hamar merul. Ha tolton van,es mondjuk akkuigenyes programok futnak,akkor meg sem kottyan neki,sot meg tolt is par egyseget folfele. A gyari toltoje helyett egy Alcatel 2005X kis toltojevel toltom jobb hijan.
Erre mit tudnatok mondani? SW hiba,HW hiba vagy akku hiba?[ Szerkesztve ]
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz ViktorHUN79 #28326 üzenetére
Hát ha ez a "s
zaros" HTC Explorer megkapta a CM12-t, akkor némi esély van, csak egy tehetséges idővel rendelkező fejlesztő kellene hozzá...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
petya220
senior tag
válasz Milestone2 #28378 üzenetére
Nem baj az
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Zaja2
senior tag
Ezt a feher kis allapotjelzo ledet,hogy tudom vegleg kikapcsolni?
Toltorol lehuzva folyamatosan vilagit[nem villog,vilagit] es eszi az akkut. Esetleg valamelyik fileban ezt ki lehet loni?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Graphics
Jómunkásember
ICS H1N1 5.8a kéne nekem egy kis segítség.
Nincs most nálam a készülék, és vaktában kell találgatnom a "kedves" tulajjal.
Valaki, akinek ez van fenn ,meg tudná nekem mondani, hogy a hivásátírányitás opciót hol lehet megtalálni?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Zaja2
senior tag
válasz trebrona #28392 üzenetére
Semmi hatas. Kiprobaltam par ilyen LED szabalyzo programot,de egyik se kapcsolta ki.
Toltorol lehuzva kikapcsol a led vagy 2mp.-re aztan ujra folyamatosan vilagit. Hardware...hardware...hardware,,,
Es ez amugy is statusbar szinket hivatott valtoztatni,ugy latom.
De nekem az allapotjelzo led a hibas,ami beepitett,es nem szoftveres.
Ezt egy file-ban ki lehet kapcsolni egy egyszeru 0-1 paranccsal. De nem tudom melyik a file.
Root van,terminal parancs kellene hozza sztem.[ Szerkesztve ]
-
Rainner
csendes tag
Sziasztok!
Swapolás közben sikerült brickelnem a telót, nem reagál semmire, a led sem világít, viszont a gép még felismeri qdl mode-ban.
Addig jutottam hírtelen hogy QPST progival elvileg vissza lehetne varázsolni a boot partíciót és ehhez kell egy fullos mentés a telóról + driver, hogy kapjon egy portot?.Valaki találkozott már ilyennel? Szerintetek van még esélyem életre kelteni valahogy?
-
SüdiLaller
aktív tag
Nekem is szükségem van egy gyári T-s romra. Olyan érdekel, amit recoval fel tok rakni, lehetőleg .zip es.
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
Borosz
őstag
válasz SüdiLaller #28397 üzenetére
-
Smoker84
tag
Űdv,aki felrakta a 2.3H1N1v01_aroma.zip et és google play hibát jelez javaslom ezt feltelepíteni [GooglePlayDownloadFix.zip ]
Én a rom install után rögtön feltoltam ezt is eddig még hibamentes a play.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest