- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #27201 üzenetére
Ez nem az a telefon. Itt nincs olyan. Szó szerint egyben a rom.
ICS rootolásához összefoglalóban van minden. Javaslom az update.zipes megoldást cwm-ből. -
csoxy
csendes tag
Sziasztok,
ICS H1N1 5.8a -ról tudok cm11re frissíteni?
válaszokat előre is köszönöm
MSI B450m Mortar, Ryzen 5 5600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
Just_Reboot
addikt
Hogy tudok rá a legegyszerűbben CM et telepíteni? Bootloadert kell nyitni?
-
katona.peti
csendes tag
Sziasztok.Tegnap újra raktam a telót.CM 11 nagyon szép és jó is volt.Reggel aksi 3%-on volt nem érkeztem töltőre rakni.Lemerült azóta csak villog a led és a gomb,néha villan a kijelző meg rezeg egyet.Ha leveszem a töltőről nem reagál semmire .Recoverybe se tudok belépni már 10 perce tölt.Létezik,hogy valami így leszívta az aksit,este 100%-on volt.Aksi ki-be megvolt
-
kgymac
őstag
válasz Just_Reboot #27205 üzenetére
Javaslom, olvasd el az összefoglalót és fakirr1 blogját, minden kérdésedre választ találsz. Új rom telepítése előtt célszerű menteni a teljes romot cwm-ből, hogy legyen mire visszaállni, ha nem válna be...
@katona.peti: volt, akinek 5-10 perc, de akár fél-egy nap is lehet, mire feltölt (le volt már írva párszor. Én megelőzésképpen egy li-on aksi töltőt szoktam ajánlani, bár lehet usb kábellel is bűvészkedni. A külső inteligens töltő 3usd vagy 1500huf)
[ Szerkesztve ]
-
katona.peti
csendes tag
válasz Just_Reboot #27208 üzenetére
Köszi a választ.Akkor várok vele.Olvastam,hogy valakinek kellet 5-10 perc,már egy félórája tölt semmi reakció.Félnapra nem gondoltam,hogy pár perc alatt nem lehel bele annyi szuflát,hogy bekapcsolható legyen.Remélem magához tér
-
kgymac
őstag
válasz katona.peti #27209 üzenetére
Kikapcsolt telefon esetén nem tölt (legalább be kell bootolnia a töltési animációig), emiatt szoktam ajánlani külső lion aksitöltőt (én vettem {pesten, europark mellett}, mert olvastam a fórumon a problémáról. Nem csak az alca aksiját lehet vele tölteni, mert elég tág határok között lehet állítani a csatikat és polaritásvédett is, bármilyen polaritással kerül bele aksi, tölti. {Bár a w8-hoz egy kicsit lehetne nagyobb.} Biztonságosabb, mint egy blankolt usb kábel...)
-
tothjozsi96
addikt
Valaki leírná nekem hogy neki milyen gyorsan merül az Alcatele?
Mennyit bír készenlétben?
Köszi előre is! -
helixP
nagyúr
válasz tothjozsi96 #27211 üzenetére
Melyik romnál?
Amúgy készenlétben sokat. 2G-n szerintem 5-6 napot is. Screen on time olyan 4-5 óra.[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz helixP #27212 üzenetére
Köszi, de szerintem rohadt gyorsan merülnek ezek az androidos cuccok, gondolkodom azon hogy át megyek WP-re, elég gyengén muzsikál a hardveres része, most vagy minden nagyon optimalizálatlan vagy pedig nagyon gyenge az az 1,4GHz-es CPU, tehát.
Az aksi is baromi gyorsan merül tehát. -
Milestone2
nagyúr
válasz Just_Reboot #27208 üzenetére
Olvasd el a nevem alattit, az teljesen szájbarágós...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
helixP
nagyúr
válasz tothjozsi96 #27213 üzenetére
Nem gyors merülés ez: átlagos, teljesen. Sőt, inkább átlag alatti. Két napot ki lehet húzni ezzel a telefonnal. Nem tudom, milyen romot használsz, de a CM eléggé energiatakarékos.
És hidd el WP-se jobb ezen a téren. Ekkora batár kijelzőkkel, fejlett adatkommunikávcióval egy naposak az okostelók.[ Szerkesztve ]
-
nachee21
újonc
Hello
Nekem is van egy ilyen készülékem, frissítettem wifiröl az androidot rajta GB röl ICS re, és nem müködik a kamerám. Azt irja, hogy nem létesithető kapcsolat a kamerával és kilép. Próbáltam vissza rakni rá a GBt, de ugy sem volt jó, próbálgattam 5-6 fajta romot, de egyikkel sem működik. Ha esetleg valaki tudná rá a megoldást, akkor azt nagyon megköszönném!
-
törölt tag
válasz nachee21 #27218 üzenetére
Telefon szétnyit,fő panelen a csati az akku alatt egyből. Ha a helyén van,akkor vagy alalplap csere,vagy kamera modul csere. Utóbbinál sanszos egy lcd törés,tehát az is nagy valószínűséggel csere. Egyébként uj kamera modul még kínából sem rendelhető,összes oldalon hiánycikk. 4 db vár nálam erre,de valszeg sosem lesz kicserélve...
-
tothjozsi96
addikt
válasz #35202114 #27222 üzenetére
Az kemény, nekem 2 óra böngészés alatt simán lemerül minimum fényerőn szóval.
Én nem tudom, annyi mindent kipróbáltam már de lehet az aksim gyengült meg.
Mellesleg egy barátomnak van egy Xperia Mini Pro-ja tehát az 1GHz cpu-s változat és eddig az aksija 1 nap alatt lemerült még egy nap megadta magát 10 perc nyomkodás után 90%-ról leugrott 10%-ra és kiírta hogy aku feszültsége alacsony.
Most vett bele egy új aksit és azóta sokkal jobban bírja neki mint a régi, érdekes ez is nem? -
törölt tag
válasz tothjozsi96 #27221 üzenetére
Van alcatelnek is ekkora akksi,de nekem speciel G2Miniben van ekkora
-
yas
csendes tag
válasz helixP #27227 üzenetére
Köszi.
Pont most találtam meg én is, az APN-nel volt gondom. Néztem a telenor oldalát is, és valami elkerülte a figyelmem.
Úgy néz ki a CM11 így már használható, habár elég gyenge a mobilnet. folyamatosan leszakad, majd H, 3G, nincs net, H, 3G, nincs net...Az továbbra is érdekes, hogy a CM10.2 mentés miért nem megy vissza, de ez már lényegtelen.
Ami nekem hiányzik ebből a ROM-ból, az SD kártya leválasztása, és a (nem tudom másképp fogalmazni) fehér pötty, ami jelzi, hogy hol érek a kijelzőhöz.
Amúgy egy tökéletes és gyors rom-ot rakott össze Bagyusz mester, köszönet neki mégegyszer!
És nektek is köszönet az ötletelésért!
[ Szerkesztve ]
"Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
-
yas
csendes tag
válasz helixP #27234 üzenetére
Néha kiveszem a kártyát és ezért keresem.
Nem hiszem, hogy örülne a rendszer, ha menetközben kirántom, de nem tartom jó megoldásnak azt sem, ha mindig ki kell kapcsolni a telefont a kártya kivételhez.
De ha a CM11-ben nincs akkor csak ez utóbbi marad a járható út.
"Sosem a gyógyszer rossz, hanem a betegek vannak összecserélve."
-
ORCA58
addikt
válasz #84490496 #27232 üzenetére
Ma kezemben volt az új telód. Nagyon tetszene, váltanék is rá, de röhej, hogy az óriási virtuális gombok miatt a kihasznált kép magassága nem nagyobb, mint a nála 0.5 coll-lal kisebb OT995 esetében.
Ráadásul ha mondjuk kép nézegetése esetén a teljes képet használja, akkor duplán tapizhatom, ha valamelyik gombot el akarom érni.
Soha sem fogom megérteni, mért jó ez egy ekkora kijelzős telefonon. -
Pityu62
tag
válasz katona.peti #27206 üzenetére
Peti!
Kb 10 napja van fent nekem a cm11.
Azt észre vettem,hogy ha pc-ről töltöm akkor valahogy jobban azaz hamarabb merűl,,saját töltőjéről 2 nap és még bírná kicsit.
Viszont velem is eljátszotta 1x hogy este megnéztem 51% volt de hajnalban kikapcsoltTermészetesen ébresztenie kellett volna)
Találtam rá magyarázatot,,,,,az ágyam mellett nincs vagyis nagyon kevés a térerő gondolom ennek keresése szívja le,,,mert amióta nem ott tartom éjszaka szinte nulla a merülés.!!!Így most jó stabil rendszerem van. -
ORCA58
addikt
válasz Pityu62 #27241 üzenetére
Ez a gyors merülés ma engem is megtréfált. 50%-on volt este (éjjel 1 órakor), reggel 6-kor ébresztett, de nem csörgött, csak rezgett. Ránéztem, és az aksi 2%-ot mutatott. Gyorsan lekapcsoltam és ment a töltőre.
Ami érdekes az 50% és 2% között az eltelt idő 0 perc, azaz a grafikonon egy függőleges vonallal jelezte a hirtelen merülést, mintha másodpercek alatt merült volna le?
Most ICS van rajta -
tothjozsi96
addikt
-
helixP
nagyúr
Nemtom, mit csináltok vele
Szombat este leszedtem a töltőről 7-kor, beszéltem negyed órát, egy kicsit navigáltam a városban, kicsit böngésztem , használtam hajnal 4-ig, akkor lefeküdtem aludni, 11-kor keltem és 84%-on volt. -
Keeperv85
nagyúr
válasz tothjozsi96 #27244 üzenetére
CPUSpy-t tegyél fel! Nézd meg milyen értékeket használ a CPU. Ha nincs deep sleep, vagy csak az van és a max. akkor nem skálázza a rom a processzort. Ez esetben bagyusz mester kap egy virtuális "ejnye-bejnye"-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok