- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
senior tag
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
-
CYBERIA
senior tag
-
CYBERIA
senior tag
-
CYBERIA
senior tag
-
Atlantis
veterán
Szégyen...kíváncsi vagyok, mit csinálnak belőle...meg a Hummerből....meg a Land Roverből....meg....lassan belőlünk.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
-
CYBERIA
senior tag
válasz tkazmer #1360 üzenetére
Lehet, sőt biztos hogy stabilabb hátteret jelent Kína, lehet hogy nem romlik a minőség, de hadd ne a kínaiakat kelljen már pénzelni még autóvásárlásnál is. Céltudatos vásárló lévén nem fogok olyan autómárkát vásárolni, amivel nem Európa gazdaságát támogatom. Nagyon meg fogom nézni, hogy az adott cég kiknek a tulajdonában áll, ez most már biztos. Már a Ford sem kellett volna, de ez így már vállalhatatlan.
-
_Voyage_
aktív tag
válasz CYBERIA #1362 üzenetére
Aztán oly édes mindegy...
Szinte mindent kínában gyártanak már az autókba, vagy amit nem, azt angliában, németországban(bosch, siemens pl...), törökországban(renault...), vagy valahol ázsiában.tibi666: így múlik el a világ dicsősége.
Így múlik el európa dícsősége.[ Szerkesztve ]
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
-
LOTR
addikt
azért még ne kezdjük el temetni a márkát
inkább örüljünk, hogy egyáltalán van és remélhetőleg sokáig lesz isOne Ring to rule them all
-
CYBERIA
senior tag
válasz _Voyage_ #1364 üzenetére
Ha Angliában, Németországban, esetleg Magyarországon vagy akár Romániában gyártanák az nekem meg is felelne.
Én az autómban még nem találtam made in China/PRC feliratú alkatrészt, úgyhogy vizesnyolcas.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
-
CYBERIA
senior tag
válasz tkazmer #1368 üzenetére
Az. Én nem értek egyet magával a cég Kínának történő eladásával, de a nagyfőnöknek szerintem ebben a dologban igaza van. A SAAB a tökéletes példa rá.
-
tkazmer
addikt
válasz CYBERIA #1369 üzenetére
azért annyira nagy baj szerintem nincs a kapitalista rendszer szabadság részével, hogy kínának kellene felszabadítania bárkit is (és itt a hangsúly határozottan a "felSZABADít"-on van)
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
CYBERIA
senior tag
válasz tkazmer #1370 üzenetére
Értem amit mondasz, de azért cégen belül a kapitalista rendszerekben sincs túl nagy szabadság. Sőt, ha helyi viszonylatot nézünk, elég visszamenni 2-3 évtizedet az időben. Sok mindent lehetett akkor, amit most már nem.
-
CYBERIA
senior tag
válasz tkazmer #1370 üzenetére
Következő V70:
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudja valaki,hogy melyik gyártó motorja van ebben? Ha jól tudom a saab nem fejlesztett saját dieselt.
Mennyi lehet az étvágya? Nagyon rá vagyok gyógyulva a Saabokra, pedig mindenki azt mondja,hogy pénztemető, de nem izgat, van benne feeling és mégsem német sznob, nem kóreai papírkocsi. (Egyébként valahogy vonzom a skandináv dolgokat. Eleve kedvelem az ottani vidéket, a Nokia-t, a Saabot, a Volvot, a Nightwisht, az Aha-t. )
[ Szerkesztve ]
-
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1373 üzenetére
ISUZU 6DE1, meg tudom mondani.
Én azt mondanám, hogy átlagban 7,5 literrel el lehet járni, vezetési stílustól és állapottól függően ennél lehet több, és egy kicsit kevesebb. Maga a motor nem lenne rossz, de néha elég nehezen felderíthető hibákat produkál. Tény hogy ha szerencsétlen darabot fog ki az ember, akkor elég drága mulatság tud lenni, egy szerencsésebb darabnál csak a szokásos dolgok (DI [ennél mondjuk épp nem], SID stb.).
Egyek legszebb autó az biztos, maiak közt ilyen férfias autót nem látsz (talán még a 9-3, bár az sem ennyire, vagy Mustang és társai, de az meg más kategória). Az sem hátrány, hogy a SAAB-osokra nem néznek olyan rossz szemmel, mint a drága német autók tulajdonosaira.
Én is érdeklődöm a skandináv (és germán) dolgok iránt, szinte minden szinten. De azt azért mindig tudom hogy honnan jöttem és ki vagyok, és aggasztónak találom az ott zajló demográfiai folyamatokat, ezt nem is győzöm elégszer hangoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1377 üzenetére
Nincs mit!
-
V.Stryker
nagyúr
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1379 üzenetére
A 2,2-es az GM, a 1,9-es meg az összlökettérfogat alapján gondolom FIAT.
Benzinessel annyi a baj, hogy a leggyengébb változatot leszámítva LUXUS adó kategóriájában van mind. Én részemről egy 2.0t BP vagy 2.3T BP motort választanék, de az meg 180 és 210 lóerő, ami Magyarországon már túl sok.
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1381 üzenetére
Még lehet. Én biztos nem fogom elsietni a befizetést.
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1383 üzenetére
Már miből melyik?
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1385 üzenetére
Ja, hát V70 2.4T
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1387 üzenetére
Kösz! Télen csak rövid távokon használva 12 felett, nyáron hosszabb távokon is használva 8 alatt.
Jól néznek ki a szedánok meg a kupék, de a kombinál praktikusabb nem létezik. Nekem már más nem kéneAPU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Sipi16
őstag
-
CYBERIA
senior tag
Igen, prémium benzinnel egész tűrhető a fogyasztás. Ha engem kérdezel megéri a felárat, kicsit erősebb az autó és kevesebbet is fogyaszt, nem kell olyan gyakran kútra járni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz CYBERIA #1390 üzenetére
Benzines turbós motorok karbantartása, javítása is olyan horror, mint a TurboDieseleké? Egy Saab, Volvo alkatrész költsége melyik gyártóhoz hasonlítható? Amit ismerek az a citroen, az horror. A Mazdánkat sem olcsón javították, de azzal legalább 18 évig nem volt gond. Egy Saabnál mire kell készülni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Sipi16
őstag
válasz CYBERIA #1390 üzenetére
Prémium benzinen a 98-as vagy a 99+ érted?
V.Stryker: Attól függ. Ha idióta volt a tulaj akkor a turbót könnyen ki lehet nyírni, de amúgy ezek a motorok 250-300km-et is elmennek hozzányúlás nélkül ha ésszel hajtják öket. A Saab-okról nem tudok sokat, csak annyit, hogy két szerelö ismerösöm szerint is drágább a szervizelése mint egy volvónak.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1391 üzenetére
Én semmi hátrányát nem veszem észre a turbónak, hidegen nem kell hajtani, ha hajtva van akkor az izzó turbót hűteni kell egy kicsit (normál körülmények között nem fordul elő), de mivel nem közvetlen befecskendezéses meg nincs 2000 bar-os befecskendezési nyomás, ezért az injektor ugyanannyit bír, mint egy szívó motorban.
Alkatrészárakat nem tudom összehasonlítani, a kopó alkatrészek szerintem egyiknél sem vészesek, de mondjuk például egy turbó nagy összeg minden gyártónál. Alkatrészre lebontva össze lehetne hasonlítani, de nem annyira vagyok képben.SAAB-nál mire kell készülni? Mit is mondjak, benzineseknél a gyújtás panelja szokott rendetlenkedni, ezt cserélni kell. A mátrixkijelzőnél is tipikus jelenség hogy elszállnak a képpontok, én úgy tudom hogy ezt van aki tudja javítani. Most így hirtelen azt tudom javasolni, hogy kérdezz meg egy SAAB tulajdonost, biztos többet tudna mondani.
Szerintem nem vészes a helyzet, más meg azt mond amit akar: Vételi tanácsadóSipi: például: MOL Evo Neo, OMV Carrera 100, Shell V-Power Racing
-
V.Stryker
nagyúr
válasz CYBERIA #1393 üzenetére
Köszönöm srácok! Örülök,hogy nem beszéltetek le. Bár azt sajnos tudomásul kellett vennem,hogy 1-1,5 millióért, amennyiért majd venni fogok, csak olyan autót lehet venni, amelynél közel van a motorgenerál (is). De hajthatatlan vagyok...koporsót nem vagyok hajlandó venni és azt sem szeretném,hogy ha bekapcsolom a légkondit, akkor az autó nem bírja tartani a 130-at, és nem akartam leharcolt német járművet sem. Így marad a Saab és a Volvó. Sajna a Volvo-ból nem tudom megfizetni a nem kockát és kicsit mindig "Elen" jut eszembe róla a Két pasi meg egy kicsiből, így egyenlőre kiesik. Hogy miért fárasztalak én ezzel benneteket...
-
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1394 üzenetére
Az biztos, hogy ha rászánod magad hogy veszel egyet, vigyél magaddal valakit aki ért hozzá, és te is kritikusan állj hozzá, próbálj ki minden extrát, minden kapcsolót, tesztút során meg ne sajnáld, ha baja van úgy jön elő leghamarabb. (Nem csak SAAB vásárlása esetére igaz.)
Nem szabad az első darabot megvenni, nézz meg minél többet, és akkor te is össze tudod egymással hasonlítani.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
válasz V.Stryker #1397 üzenetére
Szerintem jöjjön a gyerek minél előbb
-
CYBERIA
senior tag
-
tkazmer
addikt
válasz CYBERIA #1399 üzenetére
T6 már 14 milliótól van? az R annó csak talán 2-3millióval drágábban volt megvehető...vagy ehhez nem jár alapból 3 állású futómű stb?
a D5 meg egész jó áron van, praktikusan éppen annyi mint az előző volt...(mármint akkor, amikor még nem volt válság és még a 185 lovas D5 volt az újdonság )
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest