Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz Stylewars_kp #9142 üzenetére

    Nem fogsz, van par dolog, amire figyelni kell. En 1.9-cel vennem inkabb, azzal nem hajtanak el az autoszerelok, 5 hengertol a tobbseg (altalanos autoszerelok) fel, mert keves a hely a motorterben. 1.9 elterjedtem, plusz van atjaras Opel, Suzuki stb vonalon is, mivel azokba is szereltek.

    Futest allitsd mind a ket oldalon, mindenhova, hofokot is valtsa mind a ket oldalon megfeleloen. Ablakok mukodjenek, mind a 4 automata fel-le, ha ez a funkcio inaktiv, akkor fel kell tanitani.
    Rozsdara figyelni kell, Ausztriabol behozott retkek jelentos resze porlik, azt el kell felejteni.
    Futomu tartos, hatsok is jellemzoen bontatlanok tudnak lenni 3-400e km korul is, a kor elobb latszik meg a szilenteken.
    Fejegysegbol a sima tobb szempontbol jobb, AUX elokeszites rajta van, keszen megtudod venni, es radugod, mukodik. Tolatokamera, DVD lejatszo rakotheto, van rajta video bemenet.

    Belteri ragacsossag egy delutan orvosolhato, forroviz es hideg zsiroldo kettossel lejon + egy kefe a sikalashoz, aztan lehet visszaepiteni a belsejet.
    Kapcsolok hajlamosak a toresre, ha feszegetik oket, foleg oldaliranyba, csomagternyito kapcsoloja szinte mindben eltorik, van alatta gyarilag egy kicsi rugo, hogy nehezebb legyen mukodtetni menet kozben veletlenul, na azt ki kell venni, ha meg jo a gomb, akkor sosem torik el. Gyari hatso dob nincs itthon, utangyartott van, de az ratyin nez ki, Olaszorszagbol megveheto a gyari 60e Ft korul.

    Minden extra potolhato utolagosan (kiveve a navi es az elektromos ulesallitas, mert ezeknek mas a kabelkotege), 2002 vege utaniakat neznem elso sorban, azok mar "facelift" utaniak, szinte minden csatlakozo mas bennuk, es a legtobb elektronikai egyseg is mas. 2005-os modellek ritkabbak, sok szempontbol butitottak (nincs magnezium ules, az addig alap elektromos derektamasz manualis lett, kormanygombok nem vilagitanak, kilincsek alapbol nem vilagitanak, csonagterbol es a hatso ulesrol kikerult az aljzat, mennyezetrol vilagitiott muszerfal sem alap mar stb).

    Egyebkent remek, szeretheto, jol felszerelt autok, de meg kell nezni, hogy mit veszel, jellemzoen amik 700 korul vannak fent, nem ernek annyit, neppert megszediti a navi es a xenon.
    Fejegysegben levo telefonhoz asszem mar nem igenyelheto a ssolgaltatoktol az autos SIM, ezert vagy kell meg egy elofizetes, vagy nem hasznalod, vagy ha van telefonelokeszites, akkor mukodesre birhato, de ahhoz meg regebbi telefon kell. Ezert nem tudom en sem hasznalni. :(

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák