- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
-
Mobilarena
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz Mela Kehes #25100 üzenetére
Nem, rém egyszerű.
Ami durva, hogy mióta ezzel dolgozom, a PS-hoz sem vagyok suta. Azt egyébként nem ismerem, de sok a hasonlóság...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
válasz Mela Kehes #25102 üzenetére
Ha használni szeretnéd, semeddig. Így is megéri, iszonyatosan jó cucc.
-
megema
őstag
válasz TigerCat #25103 üzenetére
Az Affinity Photo/Designer nem vált be? Nekem azokra fáj a fogam. A Pixelmator nem áll kézre valamiért. Az automatikus korrekcióival sem vagyok kibékülve, inkább rontanak a képeken, így kézzel állítgatok mindent. Lehet, hogy azért nem jön be, mert PS-t használtam a kezdetektől.
-
TigerCat
nagyúr
válasz megema #25108 üzenetére
Igen, jó cucc, rajzoltam is vele pár dolgot, de a másik még jobb. Vagyis amire nekem kell, arra. Hovatovább a Sketch-ről is írtam értékelést, mert az sem rossz, de az meg már sok kicsit. Legjobb a Corel Draw lenne, de sajnos Mac-re nem adják ki...
-
Ragnar95
félisten
válasz hszilard666 #25107 üzenetére
Nem az a kérdés mondjuk, hogy szerinted megérdemli-e, hanem hogy az Apple frissítésként értelmezi-e ezt és erre a kérdésre a válasz nem
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
MacX MediaTrans
naponta 1000 ingyenes példány
● Fényképek átvitele iPhone-ról Mac-re. 8 másodperc alatt 100db 4K fényképet visz át.
● Zene exportálása iPhon-ra/ról. Lejátszási lista kezelése, zenék tömeges szerkesztése.
● Videók kétirányú szinkronizálása, automatikus konvertálás az Apple eszközökre.
● iPhone felcsatolása, mint egy USB-eszköz, hogy a Word, Excel, PDF, stb fájlokat is rámenthesd.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
MacX DVD Ripper Pro
Szeptember 17-ig ingyenes. Nem jár hozzá ingyenes frissítés.
Kikódolja ás lemásolja a DVD-filmeket, így megóvhatod a lemezeket a karcolásoktól. A legtöbb népszerű formátumba képes bekonvertálni a videót: MP4, H.264, MOV, M4V, FLV, AVI, QT stb, iPhone, iPad, Android, Apple TV-n is lejátszható verziót is készíthetsz vele. A grafikus processzor segítségével akár 36x gyorsabb és kiváló minőségű konverziót végez.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DoYourData Super Eraser
2 napig ingyenes
Mielőtt eladod a régi számítógéped, töröld ki véglegesen az összes adatot, hogy a magán- vagy üzleti titkok azok is maradjanak. A Super Eraser segít elvégezni ezt a munkát. Véglegesen töröli az adatokat merevlemezről vagy más adattárolóról.AmoLink Premium - Windows, OS X, Android, iOS
1 felhasználónak 1 évre szóló engedély, kereskedelmi vagy otthoni használatra.
csak ma
Modern és divatos vizuális tartalom készítő. Segít létrehozni és megosztani vicces fotókat, videókat aláfestő zenével. Létrehozhatsz üdvözlőlapokat, meghívókat, fotó kollázst, önéletrajzot, online prezentációt, diavetítéseket, info grafikát. Nagyon könnyű és szórakoztató a használata![ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Tibi86
aktív tag
Late 2016-os Mac Miniről volt már valami infromáció(morzsa)?
Gondolom a MBP-vel együtt érkezik az is, hisz általában ugyanaz a "bele" mint a 13-as retinának?![ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
válasz Ragnar95 #25117 üzenetére
Köszi, komolyan azt hittem, hogy csak az én figyelmemet kerülte el...
Egyébként kicsit utánajárva a lehetséges alternatíváknak és mert húgom épp cserélni szeretné a 2011-es minijét HP-nél elég jó alternatívákat találtam:Pavilion Wave illetve Elite Slice
Októberig várunk, aztán ha nem lesz semmi érdemleges az Apple részéről, akkor HP-ra benevezünk.
-
Nyugodtan okézd le. A gatekeeper beállításaitól függően figyelmeztet. A program, és készítője, megbízható. Semmi hátsó szándékuk nincs. Évek óta használom a programjaikat, és semmi problémát nem okozott sem OS X-en, sem Windows-on.
-
tomi5244
őstag
válasz Tibi86 #25118 üzenetére
Nekem is 11-es minim van. Izgatottan várom én is az újat, pl alapból ssd-vel és 8 giga rammal. Bár szerintem erre kevés az esély. plusz lehetne benne végre alapból egy valamire való igp, mert a 14-es is csak a sima Irist kapta meg.
Továbbá új DP-ot is kiadhatná már az Apple a Mac szériákra, azok 120Hz-en kitolják a 4k-t
-
tomi5244
őstag
Ikonokat nem, de a szöveges tartalom sokkal barátibb, ráadásul MacOS fronton a retinaUI sokkal jobban megvan oldva. Amúgy nem a 120hz a cél nyilván, de ha most a 60Hz a max, akkor egy újabb, erősebb gondolom "könnyebben" tolja ki az alacsonyabb képfrissítést. Ráadásul a 2011-es mini már nem kapta meg a Metált sem.
Jah, amúgy játék nálam elenyésző, közelít a nullához
-
Tibi86
aktív tag
válasz Ragnar95 #25122 üzenetére
Igen, erre a hardverre és designra azt mondom én is, hogy vetekszik az Apple-lel. OS fájó pont, de azért a Windows 10 sem sikerült rosszul.
A hátralévő másfél hónapot még megvárjuk, bár nagy csodára nem számítok sajnos... biztos elviszi a fejlesztési erőforrásokat a teljes képernyős konfetti effektus és a háromszor nagyobb emojik...
(#25120) xedos
Arra tolok én is egy like-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibi86 #25129 üzenetére
Bármilyen jól is sikerült a Windows 10, vannak olyan szolgáltatásai az Apple-nek, illetve funkciói az OSX-nek, amik még jó ideig nem fognak bekerülni a Windowsba, ha egyáltalán valaha bekerülnek.
Ilyen az iCloud, TimeMachine, touchpad is nagyon messze van még mindig bármely windowsos laptopban a MacBookok touchpadjétől és még sorolhatnám.
Persze csomó mindenre van alternatíva ezekből win alatt is, de ha valami nem natív, az a legtöbb esetben nem tud olyan jól működni, mint a natív megoldás.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Chal
addikt
válasz Tibi86 #25129 üzenetére
Ha nem gurult el a gyógyszerük a belsőt illetően (pl. nincs benne valami egyedi disk/usb vezéről, ilyenek), akkor OSX képes lesz ez is. Ja persze nem legálisan, de az már sokakat nagyon régóta nem érdekel, normális desktop hw-t úgysem tudnak (vagyis inkább nem akarnak) gyártani Tim-ék már, így aztán magad uram ha szolgád nincs...
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
Tim egy totális downgradet hajt végre azzal, hogy egy olyan reklám élére áll, amivel az embereket akarják elhitetni, hogy a mobil eszközöké a jövő. Vannak olyan erősek. Olyan jók. Ez persze annyit tesz, hogy kapnak iOS-re vmi fotó alkalmazást, aminek a motorjára jó pénzért 20 másik fapados épül (előgyártott fotó effektekkel természetesen, amiből ki lehet találni, hogy melyik platform szüleménye) és máris azt hiheik mekkora photoshop királyok. Ehhez persze kellenek az olyan reklámok, mint az "egy teljes értékű számítógép lesz" stb. Az Intel lassan belekóstolhat milyen volt amikor az IBM-nek és a Motorolának intettek búcsút. Kezdheti a mérnökeit izzítani, mert a coreM nem váltotta be az ígéreteket. Új mini? Macbook? Gyerekjáték gazdagoknak százezrekért. iCloud? Baszki még a szaros Mediafire is 10 gigás és Linux alatt összekapcsolsz 10x google fiókot 15 gigával ingyen. Hagyjuk már.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
WhiteWalker
nagyúr
Macbook Air notebook bármilyen USB-s Ethernet csatlakozóval működik vagy csak kizárólag apple termékkel?
[ Szerkesztve ]
-
-
Chal
addikt
válasz WhiteWalker #25133 üzenetére
Azzal biztos, a többivel viszont lutri, ki kell próbálni, vagy ki kell guglizni egy adott típus ismeretében.
-
TigerCat
nagyúr
válasz WhiteWalker #25133 üzenetére
Van akinek megy, van akinek nem. De Ragnar kolléga ajánlott minap valakinek, keress rá. Én Apple TB-LAN átalakítót vettem, az nagyon király cucc.
-
WhiteWalker
nagyúr
Rendben, köszönöm mindenkinek.
Teszek egy próbát , van nálam egy kinai elfekvőbe megnézem azzal. Csak türelmetlenül varom a notit hozza a futarTigerCat: ez az ugye?
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz WhiteWalker #25138 üzenetére
igen, jó cucc
-
Gudy
tag
Mac mini
Érdekelne a véleményetek, hogy mennyire használható ez a mini. Mennyire használható normál magyar bt-s billentyűzettel egérrel?
köszi -
-
Ragnar95
félisten
Ennyi pénzért semmiképp nem venném meg ezt a Minit. Ahogy előttem is írták, a 4GB RAM hosszútávon mindenképp kevés lesz, a HDD meg már jelenleg is vicc kategória.
Ősszel van rá esély, hogy frissül a Mini sorozat, így ha ráérsz a vásárlással, én még várnék a helyedben 1-2 hónapot.
Ha sürgős a dolog, akkor pedig inkább használt iMac/MacBook Air/Pro vonalon nézelődnék a helyedben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Pár napja valami megváltozott, de nem jövök rá mi. A mail-ben a legtöbb hírlevélből eltűntek a képek:
Ugyanakkor van amit szépen megmutat, pl. a tchibo-ban ott van minden kép a helyén. A Libri esetében van egy link, ha rosszul jelenik meg a hirlevél, megnézhetem a WEB-oldon. De a WEBoldalukon sem jelnnek meg nekem a könyvek fotói. Mi és mitől kezdett el szelektálni? Ghostery és adblock plugin-ek vannak telepítve, de ezeket kikapcsolva sem jelennek meg a képek.
[ Szerkesztve ]
-
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék karácsonyra egy Apple MacBook Air 13" (2016) Core i5 1.6GHz,8GB,128GB SSD,HD 6000 (mmgf2mg/a). Szerintetek milyen gép? Csak netre lenne használva böngészés chat zenehalgatás meg ilyenek.Meddig lenne rá frissités?
-
Ragnar95
félisten
válasz kisjimy #25148 üzenetére
Az említett célokra tökéletes. Ráadásul most elég jó áron megy, de Karácsonyig még valószínűleg jönnek új szériás MacBookok is, így addigra vagy ennek lejjebb kéne hogy menjen az ára vagy jön utód.
Frissítés általában 7-8 évig jön, jelenleg a 2009-es modellek a legrégebbiek, amik támogatva vannak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
WhiteWalker
nagyúr
Megjött a Macbook Air gépem. Nem vagyok otthon , majd csak este , de hogy tudom athozni a mac minirol a dolgaimat? Time machine?Vagy van más lehetőség?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest