Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KRoli92

    tag

    Sziasztok!

    Abban tudna segíteni valaki, hogy meddig fertőz kb a covid? Ameddig tünetek vannak, addig biztosan? Családom kezdi unni a szobaajtók csukva tartását, ki szeretnék nyitni napközben.😞 A másik, hogy az én szobámon nincs ablak ami közvetlen utcára nyílik, mert egy nagyszoba van kialakítva gipszkartonnal két különálló szobának. Ajtómnál is minimális rés van. Ha én csukva is tartom, olyan rés van az ajtónál, amin a levegő és a covid átjut. De nagynéném eddig nem kapta el, pedig vele tényleg szinte egy légtérben vagyok, ő szobáján keresztül tudom szellőztetni az én szobámat is. Édesanyámnak lett pozitív a tesztje, egyből a gyorsteszt, nekem negatív lett mindkettő. Ő már teljesen jól van, 10 nap is letelt már teszttől számítva.Szaglása is visszajött,hőemelkedése sincs már. Ő már valószínűleg nem fertőz?
    Nekem a szaglásom sem ment el, már 2 hete beteg vagyok. Első nap kezdődött fejfájással, utána másnap hőemelkedés, hasmenés meg 2x hánytam összesen.Eleinte teljesen száraz volt az orrom, most már nem, már ki tudom fújni. Azóta egyszer fájt a fejem pár órán keresztül, és nekem nem szokott soha. Magasabb volt a pulzusom, néha hátfájás jelentkezett.

    Ami jelenleg van, állandó hőemelkedés, illetve most este nem ment le, de tegnap és tegnap előtt este 23:00 környékén már 37 alatt volt, és reggel mikor felkeltem akkor is. Most jelenleg 37.4. De napközben 37.5 - 37.8 környékén van, feljebb nem is megy, és algopyrint sem szedem. Viszont az Aspirin protect 100 mg folyamatosan szedem napi 1x1-et.(Asa protect 100mg)Ezt sem tudom, hogy meddig szabad biztonságosan szedni.Édesanyám is szedi, neki a háziorvosa mondta, hogy még szedje, pedig már hőemelkedése sincs.Háta néha neki is fáj kicsit, de lehet a sok fekvéstől. Hátam viszont ma eléggé fájt, most is, lehet csak a sok fekvéstől vagy a hőemelkedéstől, remélem nem tüdőgyulladás. Orvos nem ír Antibiotikumot, meg semmit. Felesleges is felhívnom. De amikor meg nem indokolt, akkor felírják mindenre :(( Ami még van az a bélmozgás, illetve a székletem nem olyan mint kellene lennie, de hasmenés sincs. Vízszerű hasmenés egy nap volt csak.
    Orvosom először azt mondta, hogy akkor valószínűleg elkaptam édesanyámtól, de miután meglett a negatív teszt, azt mondta akkor ez nem covid.Azt mondta rengeteg vírus van,akkor mástól van. Családtagjaim sem értik meg, hogy van rá esély hogy az, hiába lett negatív a teszt.Azt hiszik ők is, hogy nekem ez nem covid. Valakinek ötlet? Sűrű szellőztetéssel lehetnek nyitva a szobaajtók? Hála istennek nagymamámnak eddig semmi tünete nincs. Őt féltem a legjobban, mert idős már, magas vérnyomásos, és pár éve műtötték mellrákkal. De egy videóban láttam, hogy A vércsoportútól a 0-s nem nagyon kapja el,és fordítva sem. Vörösvérsejtekhez kötődik a vírus, vagy valami ilyesmi az oka állítólag. Nagymamám, nagynéném 0-s vércsoportú, édesanyám és én A-s vércsoportúak vagyunk. Meddig húzódhat ez el? Ha csak hőemelkedéseim vannak, nem valószínű hogy ezek után magas lázam lesz? Légzésem jó, kb 16 percenként, de magamnak nézem, nem tudom ez így mennyire hiteles. De úgy veszem a levegőt ahogy kényelmes, nem direkt lassabban azért mert számolom. Jövőhét elején lesz aszkorbinsavam(c vitamin) azt szeretném inni citrommal minden nap, mondjuk 10.000 Mg-ot a nap folyamán kortyolgatva, hátha segít. D vitamint, cinket, szelént,C vitamint , és multivitamint szedek. D vitaminból az elsó napokban 8.000 Ne-et szedtem(2×4.000) mostmár csak 3.000 NE. De a hőemelkedés ennek ellenére sem akar megszűnni még. Elég hosszúra sikeredett, köszi ha végigolvassátok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák