- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Vásárlás előtt hogy tudom ellenőrizni hogy tényleg hivatalos LG garanciát kapok e? A kereskedő azt mondta hivatalos Eu garancia
-
GeryFlash
veterán
Hali!
130 ezerért (a palfon 140) keresünk tévét. PS4-re lnne kötve a tévé, főleg játékra hasznáná a vevő (fifa), de néha filmet is nézne rajta.
Ami fontos lenne:
- legalább 94 cm
- ennyi pénzért a legszebb kép
- minél jobb fekete szín
- lehetőleg hosszú élettartam, tudom ez nehezen előrejelezhető.
- Samsung kizárva (nagyon sok rossz tapasztalat, talán beidegződés is )
ami nem fontos:
- smart funkciók
- 3DAZ alábbi tévék közül melyik lenne a legideálisabb szerintetek?
- Philips 40PFL3208H
- Philips 42PFL3188H
- Sony KDL40R471BAEP
- LG 42LN570S
- LG 42LA6130
- Panasonic TX-L39E6E
- Panasonic TX-L39BL6EEsetleg más Nem fontos, hogy az ED-ben legyen, csak fontos lenne, hogy újonnan max 140 ezer legyen, és vagy az MM-ben vagy itt meglehessen nézni élőben hozott anyagot ráküldeni stb.
Üdv és köszönömHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
KoPy89
tag
Sziasztok,
TV vasarlasan gondolkozom, szempontok:
-40"-42"
-Smart rendszer
-Szamitogepemrol videok nezese, wifin keresztul
-egyszer-ketszer rakotnem jatek miatt
-Youtube lejatszasi listaim elerese
-3d nem erdekel
-angliaban elekAmiket eddig kineztem:
Sony KDL42W653
LG 42LN575V
LG 42LN578V nem tudom pontosan miben kulonbozik a fentitolMilyen mas gyartot vagy modelleket ajanlanatok, itt ezeket talaltam "jo" arban.
koszi:
Aron[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Airtame -ot lehet valahol Magyarországon kapni?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Nemsokára vételre kerül egy 32"es LED tv... amire használva lenne, digitális adás, (nem hd) illetve PCre kötve filmek nézése, leginkább 720P ben és játék. Kérdésem lenne hogy FULLHDt vagy HDREADY amit jobban megérné vennem... olvastam egy cikkben hogy 50 " alatt nem sok értelme a fullHDnak mert csak nagyon közelről látszik a részletesség. Olyan 2-2,5 méterről lenne a nézése.
Ezekhez a paraméterekhez még kérdésem lenne hogy milyen Hz az ami nekem megfelelő lenne!
Ill van e még valami amire érdemes figyelnem!?Köszönöm a válaszokat!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello, van itt olyan aki 30-32 colos tvt hasznal monitorkent is? Kb milyen tavolsagbol erdemes nezni 1080p filmeket es milyen tavolsagbol netezni?
Melyiket erdemes megvenni Max 120 ezres hatarig(ennel lehet olcsobb, akkor a gepre tobb penz marad), de nem fontos a 3d vagy a smart mivel arra ott lesz a gep, es inkabb a kepminoseg a lenyeg. -
zippofcy
senior tag
Van itt olyan akinek van Orion T32 DLED-je és használja PCn? Az input lagja érdekelne (legkönnyebben úgy "mérhető" hogy PCre kötve az egeret húzva olyan gyors-e a reagálása mint a monitoron, vagy késik-e).
Rokonom vett ilyen TVt a TV adás teljesen jó rajta de PCje nincs abban a szobában nem tudtam megnézni.
59 ezer FT-ért vesztegetik most, TV adás nekem jobban tetszett rajta mint a 100 ezer Ft alatti Samukon.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
GeryFlash
veterán
Valaki tudna erre válaszolni, holnap lenne esedékes a vásárlás
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz gyeniko #10262 üzenetére
Köszi, de fontos lenne, hogy Budapesten megtekinthető legyen. Amiket linkelgettem az mind egy kutya képminőség terén? Ilyenkor bánom, hogy a PH csak medium-high end cuccokat tesztel, pesig annsk a vásárlóközönsége sokkal szűkebb
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Kabel15
aktív tag
válasz GeryFlash #10263 üzenetére
Amiket itt keresnek az emberek azok mind közép kategória, és amiket a PH is tesztel azok is közép kategória. Ezeket éri meg megvásárolni, Az alsóbb kategóriák mind 1 kutyára mennek, ugyan azt tudják szinte.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
-
GeryFlash
veterán
válasz gyeniko #10266 üzenetére
Ez esetleg nem olyan, csak kisebben? Nekem is nagyon tetszik kinézetre is, ez jobb mint a legtöbb 140 ezer alatti LG-Phillips?
-
nightshadow
veterán
válasz gyeniko #10266 üzenetére
Csak a probléma az, hogy elsősorban játékra kell neki, s annak a Panasonicnak elégé szórt az input lagje.
TX-L32E6B 26ms (hdtvtest.co.uk)
TX-L39E6E 32ms (geeks.hu)
TX-L39E6 60ms körül (trustedreviews.com)
TX-L42E6B 34ms (hdtvtest.co.uk)
TX-L42E6 36ms (trustedreviews.com)
TX-L50E6B 48ms (avforums.com) -
gyeniko
őstag
válasz nightshadow #10268 üzenetére
Látom, de 34-36-as input lag "sikítva" elég lehet? Én soha nem játszom, ezért nem tudom megítélni. Azt is írja a fórumtárs, hogy sok feketét szeretne (IPS nem), de Samu-t nem és maxmax 140 e Ft-ig. Mi marad még?
[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
gyeniko
őstag
válasz nightshadow #10271 üzenetére
Uff!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
lambda5
tag
válasz nightshadow #10264 üzenetére
Köszi. Az 55F6500 még elfogadható árban van számomra... a 6800 -as drágának tűnik.. nem tudom, hogy megéri-e a pluszpénzt ?
Egyébként ez most a "best buy" vagy csak egy ajánlott típus ?...Szürkék vagyunk. Félúton állunk a fény és az árnyék között!
-
il-dottore
csendes tag
sziasztok!
kérdésem lenne led tv vásárlással kapcsolatban:
55" / 60" méretben keresgélek világos nappaliba net böngészős (youtube, skype, stb) 3d-s tv-t
a gyerekeknek neten meséket nézni, x-box-ozni, a felnőtteknek tv-t és filmeket nézegetni kellene
ezidáig szinte meg se láttam mást a boltban, mint a samu 7000, DE mostanság láttam mellette két érdekesnek tűnő versenyzőt is
szóval a kérdés, melyiket és miért?
a samut, vagy
LG 55LA740S
Philips 55PFL6198K
ezek kb 150-nel olcsóbbak, és a képük se ronda, és az 55-ös samu árából ezek 60-ast adnak ...előre is köszönöm a segítségeteket!
-
zippofcy
senior tag
válasz zeusz55 #10257 üzenetére
- 720p filmekhez minek full HD?
- TV adás szebb a HD Ready-n
- Full HDnak csak akkor van értelme ha netezni akarsz rajta PCről.
- 32"-esen jó ha fél méterről látszik a full HD plusz pixelszáma
- minden TVt olyan távolságból az ideális nézni ahol kitölti a látómeződ. Akkor ad moziélményt.
Ha netezel rajta akkor talán közelebbről kell a kis pixelméret - kis betűk miatt. Filmet nézni közelebbről nem jó mert nem látod át az egész képernyőt.
Ez a távolság 32"-esnél kb 1 méter lehet. Esetleg fél.Én az 50"-esemet másfél méterről nézem. Fél méterről látszanak a pixelek, távolabbról meg nem tölti ki a látómezőm teljesen.
A régi CRTket kellett távolról nézni a sugárzás miatt.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
GeryFlash
veterán
válasz nightshadow #10271 üzenetére
Nincs esetleg mondjuk 37-es vagy 40-es modellben ez? Értem a problémát, hogy vagy szép kép, vagy kicsi input lag, de ez a 170 ezer Ft nagyon húzós lenne... Egy régi képcsöves tévéhez képest mennyire nagy az panasonic tévé input lagja?
ez esetleg ? Ennek mennyivel csúnyább a képe mint a panának?[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz GeryFlash #10277 üzenetére
A képcsöves tévéknek 0 ms volt az input lagjük.
Nekem annak az R470-es Sonynak nem tetszik a képe, az input lagje pedig 31-42ms (hdtvtest.co.uk). Egyébként a W650 most fog kifutni, szerintem még fog lemenni az ára.
Nincs esetleg mondjuk 37-es vagy 40-es modellben ez?
Nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
GeriCool
aktív tag
Szép napot Mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék. Én régen jártam utána a technikáknak (akkor megvettem a Pana plazmámat és azóta is élvezem) és azóta nem folytam bele a dolgokba, viszont apósomék TV-t keresnek. Segítségemet kérték és igaz az összeg nem annyira számottevő (120-150k), de szeretem a pénzükért a legjobbat megkapni.
Szóval jelenleg két TV-t szemeltek ki az egyik lg 42ln570s kb 126k-ért
a másik UE46F5000 lenne 149k -ért.
Amit én tudtam ajánlani, hogy a szobaméret ahova lenne ildomos a 46-os méret (amúgy is Samsung párti vagyok), szinte csak TV nézés lenne rajta és max dvd, semmi extra.
Ami kellene scart bemenet, usb-ről filmek lejátszása, egyszerű kezelhetőség, esetleg magyar menü, 3D nem kell, és szerintem a SMART funkciót sem használnák ki.
Amire kíváncsi lennék, hogy ajánlott e két tv (panel, megbízhatóság, stb.) vagy valamelyik más típust ajánlotk. Esetleg kisebb felbontást nézzünk. Az összeg ez a 130-150k lenne.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Trak
addikt
válasz il-dottore #10275 üzenetére
A Philips képminőségben nagyon jó, az Ambilight verhetetlen, de a smart (ahogy Te írtad net böngészős) rész nem az erőssége.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
pulutodurumo
őstag
Ha wifin küldöm a TV-re a filmet az nagyságrendileg rosszabb a HDMI kábelnél, vagy csak kicsit ront a minőségen?
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
zippofcy
senior tag
válasz pulutodurumo #10282 üzenetére
Attól függ hogy a TVd dekódolja-e szebben a kodeket amiben a film kódolva van vagy pedig a HDMI eszközöd.
(gonosz vagyok tudom )Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Van egy LG32LN5400 tv-m... minden szuper csak egy dolog érdekes:
van ugye 2 hdmi.. Egyikben van set top box, másikban egy Playstation 3.
Az lenne a kérdésem hogy ha egyik hdmi-ről se jön jel és bekapcsolom pl a set top boxot akkor miért nem vált a hdmi 1-re ha a hdmi 2őn van? Vagyis ha utolag a playstation 3al játszotam és nem váltottam át a hdmi 1re akkor hogy lehetne beállítani hogy automatikusan váltson?Samsung A54 5G 8+256GB
-
Johnny001
senior tag
Hi!
Kinéztem egy TV-t, Samsung UE40F6320, 102 centis, 3D-s, sok Hz, Smart, minden jó lehet(ne), de elsősorban meccsnézésre (egyéb sport), filmnézésre, esetleg game lenne. Mi a meglátás, miért nem lenne jó.
A legfontosabb, USB-ről mindent játsszon le, DIGI kártyát elfogadja, hogy ne kelljen HD boxot venni most hirtelen.
Elöljároban is köszönöm a válaszokat!
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
kerdig
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos betegeskedik az LG 42LT75-ös TV-nk.
Amit nagyon megszerettünk benne az a nézett műsor automatikus pufferelése és utána a választható mentés. Ha netán megadná magát melyik az a TV ami most ezt a funkciót rendesen kezeli?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 5s plus
-
TeeJay
félisten
fura hogy van LCD és LED TV topik is így eltéved az ember nem tudja melyikben kérdezzen
nem vagyok szakértő sajnos
valaki meg tudná nekem mondani hogy az olcsóbb LG és Samsung tévék közül melyik tudja USB-ről biztosabban játszani a 720p és 1080p mkv filmeket?
nem érdekel a 3D meg a smart hülyeségek, csak kellene egy 42"-os TV amin lehet filmet nézni vagy USB-ről vagy laptopot HDMI-n rákötve (utóbbi fullosabb lejátszó gondolom mint a TV USB-je)amiket néztem az az
LG 42LN5400
LG 42LN570SMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz gyeniko #10289 üzenetére
köszönöm
ahogy kicsit jobban utána olvastam kezdek rájönni hogy egy laptop HDMI-vel jobb lejátszó mintha USB-n tolnám be a TV-be.
így viszont bőségesen elég lesz egy olcsóbb 42"-os TV mint megjelenítő és kész is
az LG 42LN570S eléggé tetszikMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
gyeniko
őstag
válasz TeeJay #10290 üzenetére
Igen, mert laptopon tudsz olyan média lejátszó programot futtatni, amely mindent lejátszik. A TV-kben soka nem lesz ilyen fw. Az kényelmi kérdés, hogy a hdmi kábel hol tekereg, átesel-e rajta, stb.
-
TeeJay
félisten
akkor ne is nézzek drága tévét hanem egy olcsóbbat és mellé 2méter HDMI kábellel rá a laptop?
AMD VGA-s laposom van és MPC-HC-val nézek filmet, úgy tudom az egy elég príma lejátszó program
még mindent lenyomott nekem lehet így lesz a legjobb felállásMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zippofcy
senior tag
-
GeriCool
aktív tag
Erre esetleg Valaki. LG42LN570S, Samsung UE46F5000. A kettő közül melyik lehet befutó. Nem is a méretkülönbség a lényeg hanem inkább a megbízhatóság.
Egyik fórumtárs említette, hogy mostanában a Samsungok nem annyira megbízhatók.
Aki kérdezi annak lassan kéne a válasz. Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
FilmMániás
csendes tag
Olvasgatva itt az újabb hsz-okat, elgondolkodtam azon, hogy tényleg megérné e nekem megvenni 190-ért azt a TV-t, amit Kabel15 ajánlott, mivel bár egyik ismerősömnek is ilyen van, és agyondícsérte (milyen gyönyörű a 3D, stb...), én nem nagyon használnám ki a SMART és 3D funkcióit, mondhatni szinte semennyire sem, mármint amilyen filmeket letöltök... Csak szeretnék egy TV-t, aminek segítségével nagyban nézhetem a letöltött filmeket... Ilyen TV-t meg már 130 körül is lehet kapni, és az is márkás LED, 107 cm-es, fullHD-s, stb... Médialejátszót is vennék hozzá mindenképpen, hogy biztosra menjek (az a lényeg, hogy minél több filmet lejátsszon), na meg persze HDD-t ill. legalább 1 pendrive-ot... Még bő 1 hetem van a vásárlás előtt (február elején veszem ki a bankból a pénzt rá), úgyhogy addig még agyalok rajta, hogy melyik legyen, mindenesetre most nagyon a sima fullHDs LED TV felé hajlok a 3D-s helyett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest