- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz slett27 #49640 üzenetére
Ha ennyire "basszuskarosult" vagy es hajlando vagy kesobb rakolteni meg penzt akkor vehetnel valsmi aktiv edifiert sub kimenettel amihez kesobb hozza adhatsz egy aktiv subot. Vegul valami hasonlot kapsz mint az S350db.
Az a baj hogy a budgetbolt nemigazan elerheto amire vagysz, talan meg hasznaltan sem.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
slett27
addikt
norba69, Picco : igen, éreztem hogy ha normális cuccot akarok akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni, mint mindennél ugye. Valamikor anno elvesztem HIFI-ben amikor még a Pioneer és a Technics volt a menő vagy 25 éve.
Magnat Monitor Supreme ezzel megpróbálkozok talán.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Minőségi különbség ? Anyaghasználat ? Nincs különbség ?
Amúgy a saját autómban (Fiat Bravo II) nem tudom milyen hangszórók vannak gyárilag de valami iszonyat a mélye. Próbáltam kideríteni de eddig sikertelenül.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Azért szörnyű hogy le kell mondani a basszusról ha nincs min 60k-d. Pedig egy sztereo 2.0-nak is úgy kellene kinézzen hogy 3 utas magas, közép és mély. A legtöbbről meg kispórolják a mélyet. Nemcsak a tucc-tucc-ban fontos a mély, a klasszikus zenétől a jazz-ig mindenhol.
-
J.C.G.
aktív tag
Abban a 1250B-ben nagyon nincs mély. Potméterei elég gyenge minőségűnek tűnnek, és méretükhöz képest elég könnyűek. Ráadásul zajt is elég könnyen összeszedik (ez elég gáz).
Az említett Magnat Monitor Supreme 102 ismeretlenül is jobbnak tűnik szerintem.
Persze ha 12-13e a keret, akkor vehető, mert amúgy a mély hiányos hangján kívül nagy baja csak nincs. -
slett27
addikt
Megfordítom a kérdést, itt biztos örülni fognak ennek. 2.1-ből lehet rossz rosszabb még rosszabb. Ebből kellene a rossz. Microlab FC330 kicsit leszerepelt, nem volt erősebb hangzás mint a Genius SW-HF 1200-esemmel amiből az is következhet hogy a W nem mindig mérvadó. A Genius 2x9W 1x12W helyett most 2x16W 1x24W. Igazából jó hogy tönkrement így okkal vehetek egy másikat.
-
-
slett27
addikt
válasz keménygödör #49660 üzenetére
De ízléstelenül néz ki az a Genius.
-
slett27
addikt
Attila0 : világos. Pl itt van ez : [link] 2:42-nél. Én azt akarom hogy ez "rezegjen" rendesen. Persze ízlések és pofonok.
-
-
-
norba69
senior tag
válasz slett27 #49663 üzenetére
A te igényeidhez ennyiért kb. ez: [link] a Fenton SPB-10 felene meg a legjobban.
10" mélynyomó a brutális, mellrezgető mélyhez, nagy hangerő, elektronikus zenére kiváló.
Vagy a nagytesó [link] Fenton SPB-12, az már tényleg falbontó erejű, kicsit drágábban.[ Szerkesztve ]
-
slett27
addikt
válasz norba69 #49673 üzenetére
Az igen ! Ilyen kevés pénzért ezt adja ? A SPB-10 pont el is férne.
"Innen válogathatsz: [link] " Az már rengeteg pénz számomra.
A Solo 6C elnyerte a tetszésemet de nagyon ill az ez az SPB-10.
[ Szerkesztve ]
-
válasz norba69 #49671 üzenetére
Dehogy. Nálam most szilveszterkor pont ezt a számot rakta be valaki üvöltetni, s a 8" stúdió monitoroknak meg sem kottyant. Mert ez a szám alig tartalmaz komoly mélyet. Kb 50 Hz az alja. A végének is. Ezt egy tisztesség 6.5" tudni fogja, tehát egy Microlab Solo 6C is, de lehet nem olyan 2.1-es brutalitással, ahogy a kérdező szeretné, így félő hogy csalódni fog benne.
Persze, egyébként teljesen megértem a 10" mániát. Egy jó mélynyomó általában legalább 10" szokott lenni, mert ekkora membránnal már nem nehéz mérnöki munka megcsinálni, hogy egyszerre legyenek meg az igazán mély hangok, a jó minőség és a nagy hangerő. Azaz egy jó kiegyensúlyozott, minőségi hang.
Slett27-nek viszont nem ez kell, legalábbis abból amit ír, azt veszem ki, hogy a nagy hangerő és az igazán mély hangok fontosak számára. Ebből a szempotból a 7" Logitech Z623-nál nincs jobb. Amúgy persze borzalom egy bögreszett, senkinek se ajánlom, hogy ha minőség is számít, de ha brutál mély kell, akkor olcsón nincs más választás.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
-
slett27
addikt
[link] 0:49-nél. Igen, ez itt azt hiszem a szélvédő repesztés ha zárva vannak az ablakok.
-
slett27
addikt
válasz lezso6 #49685 üzenetére
Néztem teszteket és valóban a Z623 lesz a jó ár/teljesítményben. Nem találok olyan rendszert ami ekkora mélyet tud...
-
-
slett27
addikt
Hát most akkor elbizonytalanodtam megint. Most már rászánom a 40k-t is csak tisztességes legyen. Mondom még egyszer az előző egy Genius SW-HF 1200 szürke dobozos 2.1 volt.
Én azt hittem, hogy az a búgás a tesztekben a mikrofon miatt van ahogy felveszik mert a mic nem bírja a nagyon mélyet felvenni.
capulet75: az már sok lesz árban.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz slett27 #49690 üzenetére
Az biztos, hogy a Solo 6C több és jobb minőségű mélyet tud, mint a Genius 1200, szóval vissza nem fogsz fejlődni Közép és magas hangokban meg mérföldekkel jobb. Leesik az állad a Genius után, úgy szól. Z623 gyengébb minden területen a 6C-től, egyedül a "búgósabb" mélyekből tud többet.
[ Szerkesztve ]
-
Neeem. Nem búgós. Kétféle van a bögreszetteknél: van a puffogós és van a huppogós. A puffogós az a kis membrános (< 6.5") pici bögreszetteknél van, azok tényleg ilyen 100-150 Hz körül puffognak (vagy még felette), tehát mélyre nem mennek, borzalom. A huppogós az a nagyobb membrános bögreszettek (6.5" <=) szintje, ott 50-100 Hz-nél van a kiemelés, mélyre is mennek:
Slett27-nek pont ez kell. Ettől lesz brutális. Persze mi lehet búgósnak / brummogósnak / hatásvadász basszusnak hvjuk, s nem szeretjük, de ha ilyet akar, akkor ez van. Én is voltam anno mélyfan. S ha már az, akkor már inkább a huppogós vonalhoz tartozzon.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
slett27
addikt
válasz lezso6 #49692 üzenetére
[link] Ezt is szeretném bömböltetni. Amelyiken a legjobban szól. Ha van időtök hallgassatok bele. Talán a stílus hardstyle. Van azért benne kis vokál és magasak is.
-
norba69
senior tag
válasz slett27 #49693 üzenetére
Élére állítva pakolászd félre a tízezreseket, és vegyél egy pár Tannoy Reveal 802-t.
Én inkább Hardcore, Terrorcore, elborultabb napjaimon Speedcore hallgatással szórakozom, de néha hallgatok ilyen lájtosabb Hardstyle, Hardbass zenéket is, és kiváló társ ehhez a két 8"-os doboz. -
slett27
addikt
válasz norba69 #49694 üzenetére
Baromi nehéz így dönteni ha nem hallja az ember. Nincs ilyen hely ahol ezt meg lehet tenni. Megveszem vagy bejön vagy jófogás, esetleg 15 nap elállás a vásárlástól.
-
válasz slett27 #49693 üzenetére
Z623 annyit tud, hogy aggya a méjjet™. A közép meg a magasak is hangosak lesznek, csak minőségre nem lesznek jók, de nem biztos, hogy erre szükséged van, hogy ha az eddigi bögreszettek jók voltak számodra.
A következő lépcső valami 70-80k körüli 2.1 lenne, mint pl a Corsair SP2500, de az már nem kapható. Azután meg 120k körül egy 8" stúdió szett.
Make Asia Great Again!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok