Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz tipuka #19542 üzenetére

    nézd, nekem 1 héttel ezelőttig volt egy Jamo 90W-os 8"-os mélynyomóm, csak apró baleset érte a fos alaplapi hangkártyával, és fogalmazzunk úgy, hogy elengedte a ragasztás:) a lényeg, hogy az utóbbi 8 évben évente kb 2-3x volt bekapcsolva...

    alig használtam. bebaszva marha jó ropogós dnb-t hallgatni rajta, tényleg élvezetes, hogy a levegőben a porszemek is rezegnek tőle, de se a szomszédok, de a többi helyiségben tartózkodók nem élvezik a zuhogást. szóval én sosem akartam 2.1-et, nem is igazán hiszek benne, hacsak nincs az embernek akusztikailag rendben lévő helyisége mozizni és zenét hallgatni, és nem zavar vele másokat.

    én azt tanácsolom, hogy ne járj úgy, mint az egyszeri hülyegyerek a válság után: lett pénze autóra, így megvette használtban 1-2-vel magasabb kategóriájú autót, csak pénze nem volt tankolni. mindig van egy kicsivel drágábban kicsivel többet tudó. mindig van kiváló vétel, csak épp túlszaladsz a kereten. ha a legjobb vételt hajszolod, pont az eredeti célt fogod elveszíteni, hogy zenét akartál hallgatni.

    döntsd el mit akarsz, nézd meg mi kell még hozzá (hangkártya, kábelek, állvány, akármi), majd lőj be egy árat, és azért válaszd ki a legjobbat. de ha megtetted, ne a hibáit keresd, és ne az akciókat meg áreséseket nézd, hanem onnantól van az a cuccod, és élvezd.

    az a yamaha meg szerintem az új hs5 volt. és tényleg szarul szólt, vagy nem volt még bejáratva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák