Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tipuka

    addikt

    Na most mindenkiére reagálok egyszerre, mert sok ismétlés lenne így.
    Tin-nek szánt hsz-re is magamra találtam benne, mert én is a 2.1 felé hajlottam, meg most is hajlanék picit még mindig, csak a mély miatt, ami persze most már nem mérvadó, így nem nem is tudnék rá beruházni, ha akarnék se. :D De ez mondjuk nem is lényeg most.
    Most meg is vagyok győzve a Mackie-ről is meg nem is. Az indoklás tényleg az, de igaz is, mert nem te vagy az első aki azt mondja, hogy x meg y azért jobb, mert a Genelecre jobban hasonlít. :D
    Most sikerült nektek elbizonytalanítani, hogy mi tévő legyek. :) Mert ugye mindenféleképp hatalmas minőségbeli ugrásom lenne az itthoni zene hallgatásban, de ez nem is volt kérdés eddig sem. Csak, hogy pont ezt a Mackie-t kellene e vennem tényleg azt nem tudom, mert mondtatok itt hideget meleget. Inkább akkor még is másik típust kellene választanom? Mert az említett RCF Ayra 5 is tetszett mondjuk, de az másképpen. Meg a "még mindig nem jut eszembe típusú Yamaha" is. Vagy nézzek picivel magasabb árkategóriában? Mondjuk akkor megint 1-2 hónap mire azt megtudnám venni. Sok itt a bonyodalom meg a lehetőség. :) Vagy csak lehet ezt gondolom megint túl... Ez rossz szokásom. :)

Új hozzászólás Aktív témák