Youtube-ot csinál a Vodafone

Hirdetés

A Vodafone a Live! portál szolgáltatásait kívánja bővíteni egy új funkcióval, amely a manapság internetes igencsak népszerű videomegosztásra épül. A CeBIT-en bemutatásra kerülő új szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy telefonjaikkal készült mozgóképeket töltsenek fel az oldalra, amelyet a többi látogató letölthet.


Forrás: www.siamphone.com

 

Ez már önmagában remek ötlet, hiszen manapság már a legtöbb kamerás mobil mozgókép felvételére is alkalmas, az elkészült filmecskéket pedig nem kell külön átpakolni a számítógépre, hogy feltölthetők legyenek, hanem közvetlenül a telefonról megoldható ez. A szolgáltató azonban egy lépéssel továbbment, és ha igazak a híresztelések, akkor a legtöbb letöltést generáló videofilmek gazdái valamilyen formájú anyagi előnyt is kovácsolhatnak lelkesedésükből és/vagy tehetségükből, hiszen a Vodafone jóváírást és különböző kedvezményeket tervez biztosítani a számukra.
A CeBIT alkalmával mutatja be a szolgáltató a szintén Live! környezetbe helyezett online weboldal-készítő alkalmazását, amellyel bármelyik ügyfél előre összepakolt elemekből felépítheti saját mobilos weboldalát. Szintén márciusra tervezik különböző online szavazások és játékok beindítását is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés