Az Ericsson szállítja a Vodafone UK hálózatát

A megállapodás alapján az Ericsson berendezéseket és szolgáltatásokat szállított a Vodafone 3G-hálózatának frissítéséhez. Az immár teljes körű HSDPA-funkciókkal rendelkező hálózaton a szolgáltató szélessávú 3G (HSDPA) szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek.

Hirdetés

A Vodafone szélessávú 3G-szolgáltatásai Nagy-Britannia nagyobb városaiban állnak rendelkezésre, például: Birmingham, Bristol, Cambridge, Chelmsford, Glasgow, Liverpool, London, Manchester, Nottingham, Reading, Sheffield, Southampton, St. Albans, Swindon, Thatcham, The Potteries és Tyneside.

A HSDPA alkalmazásával a Vodafone UK a mobilszolgáltatások új generációját ajánlhatja ügyfeleinek, elméletben akár négyszer akkora letöltési sebességgel, mint a 3G esetében elért 1,8 Mb/s. A felhasználók 1,4 Mb/s körüli sebességre számíthatnak. Ezáltal a dolgozók hatékonyabb alkalmazásokat érhetnek el, és több alkalmazást használhatnak egy időben, miközben az irodán kívül dolgoznak. A felhasználók gyorsabb fájlletöltést és átviteli sebességet is tapasztalnak majd.

Paul Wybrow, a Vodafone UK technológiai vezetője, a következőket nyilatkozta: „Ez az Ericssonnal folytatott hosszú távú együttműködésünk újabb jelentős állomása. Megértjük, hogy egyre több ügyfelünk számára szükséges, hogy az irodától távol dolgozhasson, kritikus fontosságú alkalmazásokat érjen el, illetve nagyméretű fájlokat tölthessen le, ahogyan az irodában tenné. Ez a továbbfejlesztett 3G-technológia a szélessávú mobil alkalmazás valódi élményét nyújtja ügyfeleinknek. Úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a jelenlegi „bárhol lehet dolgozni” trend igényeit, ráadásul növeli a termelékenységet és az üzleti hatékonyságot is.”

Jacqueline Hey, az Ericsson UK ügyvezető igazgatója, a következőket nyilatkozta: „Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy hozzájárulhattunk a Vodafone szélessávú mobilhálózatának beindításához, és nagyon korai szakaszban juttathattuk el a Vodafone UK ügyfeleinek ezt a kulcsfontosságú technológiát. Készen állunk további projektekben is együttműködni a Vodafone-nal, hiszen így további fejlett mobilszolgáltatásokat tehetünk elérhetővé ügyfelei számára.”

Azóta történt

Hirdetés