Hirdetés

WP blog: Winter ski & ride

A Nokia számos exkluzív alkalmazást kínál a Lumia készülékek tulajdonosai számára, a lista jelenleg több, mint negyven nevet tartalmaz. A legújabb szoftver a télisportok szerelmeseit célozza meg, a Winter ski & ride jól jöhet, ha síelni vagy snowboardozni támadna kedvünk.

A funkcionalitás legfontosabb tagja talán a hóhelyzet-jelentés, mely több ezer helyszínnel kapcsolatban közöl információt, melyekről térkép is elérhető az alkalmazásban. Az egyes helyszíneket élő csempeként is kitűzhetők, így már a főképernyőről értesülhetünk a hóhelyzetről. Hasznos lehet továbbá az activity tracking funkció, mely folyamatosan figyeli, merre járunk (feltéve, hogy csúszás közben a telefon a zsebünkben van), a kapott adatokról különféle statisztikákat készít. Kezdők számára hasznos lehet a lessons menüpont, mely profi sportolók tanácsait tartalmazza, a goals-ban pedig különféle célokat állíthatunk be magunknak (például egy adott távolság teljesítése), melyeket automatikusan számon tart az app. A program ezek mellett a képernyőzárra is tud értesítéseket küldeni, valamint hangutasítással is vezérelhető.

Az alkalmazás használatához egy Lumia készülékre van szükségünk, amely Windows Phone 8-at futtat. Ez azt jelenti, hogy jelenleg csak a Lumia 920, Lumia 820 és Lumia 620 trióra szedhetjük le a programot. További információért katt ide, a letöltéshez pedig irány a Piactér!

Azóta történt

Előzmények