Hirdetés

WP blog: Megújult a Nokia Transport

A Nokia által gyártott Windows Phone készülékek híresek a fejlett térképszolgáltatásokról, a készülékekhez több, a finnek térképszolgáltatására épülő extra alkalmazás jár. Ezek egyike a Transport, mely a tömegközlekedés használatához nyújthat segítséget. A Nokia Transport jelenleg 53 országban működik, a program 550 várost fed le.

Az újdonságok között megtalálható az új térképes nézet, mely szakaszokra lebontva mutatja az egyes járatok útját. Immár nem csak az adott pillanatban, hanem tetszőleges időpontra is tervezhetünk útvonalat, mely így a későbbi terveinkhez időzíthető. Változtatható a mértékegység (kilométer vagy mérföld), a szoftver pedig azt is megjeleníti, mennyi időnk van a következő járat érkezéséig. Ezek mellett az utazási előzmények kezelése is egyszerűbbé vált.

Érdekesség, hogy a Windows Phone verzió mellett a Symbianra elérhető variáns is frissült, a legfőbb újítások a megújult felhasználói felületben és a keresőfunkciók fejlesztésében rejlenek. További információért a hivatalos oldalt ajánljuk.

Azóta történt

Előzmények