Hirdetés

WP blog: Kibővült az alkalmazásbolt

A Windows Phone új verziójának érkezése után a platformhoz tartozó fejlesztői központ és az alkalmazásbolt is megújult. Előbbi rengeteg Windows Phone 8-as segédanyaggal bővült, valamint felkészítették az alábbi változások kezelésére is.

Az alkalmazásbolt egyik legfontosabb újítása kis hazánkat nem érinti, hiszen a Windows Phone Store-ból már egy jó ideje vásárolhatunk Magyarországról is. A támogatott országok listája most negyvenkét új taggal bővült, többek között Angola, Bolívia, Kamerun, Haiti, Honduras és Madagaszkár is beállt a sorba. Így összesen 113 országból lehet alkalmazásokat vásárolni a Windows Phone Store-ból.

Orosz és tajvani fejlesztésű alkalmazások esetében új besorolórendszert alkalmaz a Microsoft, előbbi esetében a PEGI, utóbbi a CSSR alapú besorolást kell alkalmazni. Ezek mellett még néhány kisebb horderejű változtatással is élt a szoftveróriás: a kulcsszó mező hossza immár harminc karakterben van maximalizálva, a fejlesztő validálhatja a teszterek email címét, illetve megadhatunk egy, a titoktartási nyilatkozatra mutató hivatkozást is. További információért a hivatalos oldalt ajánljuk.

Azóta történt

Előzmények