Hirdetés

WP blog: 2012 legjobb játékai

Az Xbox Live munkatársai összeállították az általuk legjobbnak tartott játékok listáját az idei kínálatból. A teljes bejegyzés ezen a linken érhető el, az alábbi hat alkalmazást tartalmazza:

A Chickens Can Dream folytatása nem távolodott el az elődtől, a Microsoft Studios ügyességi játékában továbbra is egy szabadesésben lévő csirkét kell irányítanunk, tojásokat gyűjtve és tüskéket kerülgetve. A Chickens Can't Fly 216 forintot kóstál, a letöltésért katt erre a linkre.

A stratégiai játékok kedvelői számára a Civilization Retribution Windows Phone változata lehet a nyerő. A Sid Meier nevével fémjelzett szoftverben tizenhat nemzet oldalán harcolhatunk a győzelemért. A 653 forintba kerülő alkalmazás megvásárlásához katt erre a hivatkozásra.

A több platformon jelen lévő Fragger több, mint tízmillió játékossal rendelkezik. A látványos grafikával operáló szoftverben a cél az ellenfelek eliminálása a rendelkezésre álló bombaarzenál segítségével. A program 653 forintért lehet a miénk, beszerezni itt lehet.

Az idei év egyik legstílusosabb grafikával rendelkező játékában a főhősünk kedvét kell befolyásolnunk a továbbhaladás érdekében; ezt érintésekkel, a telefon forgatásával és rázásával érhetjük el. A 436 forintos árú Mush letöltéséhez ez a link a nyerő.

A Need For Speed sorozatot valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. A soron következő mobilos epizód, a Hot Pursuit látványos grafikával, valódi autókról modellezett kocsikkal és rendőrségi üldözésekkel szeretné megszerezni a rajongókat. Az ára 1093 forint, letölteni itt lehet.

A Windows Phone egyik leghíresebb slágerjátéka, a Wordament került a hatodik helyre. Az ingyenes játékban 4 x 4 betűből álló pályákon vadászhatunk a szavakra; a telepítésért katt ide.

Előzmények