Hirdetés

WP7 blog: Reflektorfényben a HTC Radar

A HTC nemrég két új Windows Phone 7-es telefont is bemutatott, amelyek már a rendszer legújabb, Mango kódnevű verzióját futtatják. A nagyobb kijelzővel szerelt (és egyben drágább) készülék, azaz a HTC TITAN már több reklámfilmben is szerepelt, a tajvani gyártó pedig úgy gondolhatta, itt az ideje megpromózni a másik versenyzőt is. Az alábbi videók főszereplője tehát a kisebbik, Radar névre keresztelt modell, a három videó mindegyike a készülék egy-egy érdekes aspektusát mutatja be.

Az első klip a masina képalkotási képességeire fókuszál. A telefon egy 5 megapixeles autófókuszos kamerát kapott, melyet egy LED-es villanóval is megtámogattak az éjszakai baglyok kedvéért. A videóban kitérnek a dedikált kameragomb előnyeire, a fotók gyors megosztásának lehetőségére, a panorámakép készítésének módjára. Működik az úgynevezett touch focus funkció is, mellyel a képernyőt megérintve pakolgathatjuk a fókuszpontot, sőt, fotókat is lőhetünk ezzel a módszerrel. A géppel sorozatfelvételt is készíthetünk, ekkor a gép ötször exponál egy 2,5 másodperces intervallum alatt, amely másodpercenként két képet jelent. Az elsődleges kamerát használó pozicionáló algoritmus segítségével pedig akkor sem csúszunk ki a képből, ha saját magunkat fotózzuk; állítja a reklámszlogen. A felvétel végén a HTC Radar DLNA-képességeire is kitérnek, melyre egy dedikált extra alkalmazást is kapunk majd.

A második videó a Windows Phone 7.5 beépített közösségi funkcióira helyezi a hangsúlyt. Ennek megfelelően szó esik a csoportokról, a partnerek alapján felosztott üzenetkezelésről és az élő csempékről. A A harmadik reklámfilm a telefon multimédiás képességeit mutatja be. Szóba kerül az HTC Watch, amely a tajvani gyártó saját virtuális filmkölcsönzője, a Zune zenelejátszó, valamint az integrált Xbox Live szolgáltatás. A készülék állítólag kihangosítva is nagyon jól fog szólni, köszönhetően a beépített 5.1 hangrendszernek, amely térbeli hangzást ígér.

dr. Kind

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények