Európában nem lesz windowsos csúcsmobil

Az Alcatel Twitter csatornáján jelezte, hogy az egy hónapja felbukkanó Alcatel 4S variánst nem szándékoznak Európában forgalmazni. A TCL gyártósorairól lekerült készülék már bemutatkozott Vodafone Smart Platinum 7-ként, valamint Alcatel 4S-ként, VR szemüveggel és JBL fülhallgatóval ígérve rá a szolgáltatói verzióra. Az Alcatel 4S házába ismét új hardver kerül, kétféle brand alatt, kétféle operációs rendszerrel húzva, amiből jelen állás szerint csak az egyik lesz kapható az öreg kontinensen, mégpedig az androidos BlackBerry DTEK60.

Európa nem cél.
Európa nem cél. (forrás: Alcatel Mobile France Twitter) [+]

Alcatel márkanév alatt Windows 10 operációs rendszerrel, Alcatel Idol 4S with Windows 10 néven érkezik november 10-én, sajnos kizárólag a T-Mobile amerikai kínálatába. Aki windowsos csúcskészülékre várt, az egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású, AMOLED kijelzővel szerelt készülékről marad le ezáltal, amelyet a Qualcomm Snapdragon 820-as chipsetje hajt 4 gigabájt rendszermemóriával és 64 GB bővíthető tárhellyel támogatva. A multimédia is erősnek ígérkezik, fotózni 21 megapixeles Sony IMX230-as, vagy az előlapon 8 megapixeles szenzorral lehet majd, a hang pedig továbbra is két darab, szeteró előlapi hangszóróból fog előtörni. A védelemről természetesen ujjlenyomat-olvasó gondoskodik, míg az üzemidő a C típusú USB csatlakozón keresztül gyorstölthető 3000 mAhs-s telep reszortja.

Azóta történt

  • Mégis lehet Európában windowsos csúcsmobil

    Az Alcatel népszerű készüléke már Windows 10 rendszerrel is elérhető az Egyesült Államokban, és eddig nem is került szóba, hogy Európában is forgalomba kerül. De úgy tűnik, mégis.

Előzmények

  • Windows 10-zel is elérhető lesz az Alcatel Idol 4S

    Az Alcatel idei Idol sorozatának tagjait számos konstrukcióban láthattuk eddig is, az Idol4S pedig további két szoftverváltozattal is készül.

  • Alcatel Idol 4 - csak egyeSsel kevesebb

    Noha nem az Idol 4 az Alcatel csúcsmodellje - csak majdnem - sem felszereltségben, sem funkciógazdagságban nem kell szégyenkeznie, ráadásul szintén jár a JBL füles és a virtuális valóság.

  • Alcatel Idol 4S - a dobozba zárt világ

    Az Alcatel csúcsmobiljához VR-szemüveget csomagolnak, de ez pont mindegy, nem ettől lesz jó. Hanem a jól átgondolt funkciók és a korrekt hardveres felhozatalhoz képest versenyképes árazás hozhatja el a sikert.

Hirdetés