WFA jóváhagyást kapott a Samsung Z2

Hirdetés

A Samsung még tavaly januárban indította útjának a Z-sorozatot, aminek első tagja a Z1 volt. Érdekes módon viszont a dél-koreaiak ennek örököseként a Z3-at mutatták be még októberben, ám úgy tűnik, a tátongó rést hamarosan a Z2 fogja betölteni. Felbukkant ugyanis egy SM-Z200F modellszámú kütyü, ami a WiFi Alliance (WFA) jóváhagyását kapta most meg.


[+]

Nem meglepő módon az újdonság Tizen operációs rendszerrel kerül majd forgalomba, és már a Bluetooth Special Interest Group (SIG) is áldását adta korábban a termékre. Sok mindent még nem lehet biztosan tudni, ám a szóbeszédek szerint alsó kategóriás specifikációkkal lehet számolni: 4,5 hüvelykes kijelző, négymagos processzor, 1 gigabájtnyi rendszermemória, 2000 milliamperórás akkumulátor, Tizen OS 3.0. A megjelenés pontos időpontja még nem ismert, ám valószínűleg nem kell már sokat várni erre a pillanatra.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy J7 (2016) - a J-hegy csúcsa

    A J sorozat legnagyobb tagja sem maradt ki az aktualizálásból, így a gyártó idei gyakorlatát követve a J7 is megkapta a kisebb módosításokra utaló 2016-os jelzetet.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

Hirdetés