Vodafone Simply hazánkban is

Magyarországon is megvásárolható a Vodafone Simply, amely egy új, könnyen kezelhető mobilszolgáltatás azoknak, akik a mobiltelefonjukon főként hang- és SMS-szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

"Rengeteg olyan ügyfelünk van, aki a legújabb mobiltelefont akarja a legújabb technológiával. De vannak olyanok is, akik egyszerűen csak hívást akarnak indítani, fogadni vagy sms-ezni. A Vodafone Simply számukra készült, így mostantól két új készülékünkkel még egyszerűbbé válik a kapcsolattartás szeretteikel, hozzátartozóikkal, barátaikkal" - mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A cég az előfizetőivel szorosan együttműködve fejlesztette ki a Vodafone Simply telefonokat. Az ügyfeleket megkérdezték az ideális telefon külsejéről, a telefon nyújtotta szolgáltatásokról, a szolgáltatások kezelhetőségéről és a telefon menüjének felépítéséről.
A visszajelzéseket követően a Vodafone a Sagemmel közösen fejlesztette ki a két telefont, a Vodafone Simply VS1-et, amely ezüstszínű, íves formájú és a Vodafone Simply Sagem VS2-öt, amely fekete, egyenes vonalú készülék.

A Vodafone Simply mobilszolgáltatás jelenleg kétféle, kizárólag a Vodafone által forgalmazott, könnyen használható mobiltelefonra épül, egyszerűen elérhető szolgáltatásokkal, átlátható díjcsomagokkal és speciálisan képzett ügyfélszolgálati munkatársakkal. A Sagemmel közös folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a közeljövőben várható a Vodafone Simply készülékválaszték további bővülése.

A készülékeket két ingyenes kiegészítővel kínálja a Vodafone: fejhallgatóval és asztali tartóval. A feltöltés az asztali tartóval igazán egyszerű: csak beletesszük a telefont, a kábelt pedig bedugjuk a konnektorba. A telefon így folyamatosan feltöltés alatt van, és mindig tudjuk, hol található.


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés