Vivomove Sport: hibrid óra, stílussal

A mutatókkal és digitális kijelzővel felvértezett Garmin csuklóék kávészínben is elérhető.

Míg a Venu 2 Plus sokrétű, hívásfogadásra is alkalmas okos sportóra combosabb árcédulával, addig a Vivomove Sport tisztábban a dizájnra fókuszáló, kedvezőbb árú, mégis jó pár funkciót nyújtó stílusdarab, ami leginkább azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy egyszerre vannak hagyományos, analóg mutatói, illetve alul aprócska, monokróm OLED panelje. Felkelti az érdeklődést egyébként a fekete és fehér kiszerelés mellett az érdekesebb menta és kakaószínekkel is, egyaránt 40 x 40 x 11 milliméteren és 33,8 grammon, 68 ezer forintos árral.


[+]

A kütyü csatlakoztatott módban ötnapos, önálló óraként hatnapos üzemidőt ígér, plusz 5 ATM védelmet biztosít, hogy úszni is lehessen benne, a pillanatnyi adatokat és ikonokat pedig 154 x 72 pixeles panelről lehet elolvasni. Megvan hátul az optikai pulzoximéter, hiszen ez alapvető az aktivitáskövetéshez, GPS edzéshez és útvonal rögzítéshez viszont szükség lesz mobiltelefonhoz kapcsolódni.

Az órán elérhető funkciókhoz és értesítésekhez koppintással, illetve ujjhúzással lehet hozzáférni az érintőpanelen, és többféle sporttevékenység követése indítható innen. Nem kell lemondani a lépésszámlálásról, a stressz- és alváskövetésről, a légzőgyakorlatokról vagy a ciklusnaptárról, plusz az eseménynaptár megjelenítése, az időzítő és a stopper is opció.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés