Viszlát, és kösz a halakat!

Gyanúsan elmaradtak újabban a Nokia brandelt okostelefonok, nem véletlenül.

Hirdetés

Noha a HMD az önálló portfólió bejelentésekor azt ígérte, nem szakítják meg a Nokia termékvonalat sem, azóta sem látott senki ember fia Nokia okostelefont. És már valószínűleg nem is fog. A HMD számos régióban kilistázta a Nokia márkájú okostelefonokat a hivatalos webshopokból, illetve honlapról, így az Egyesült Királyságban, Németországban vagy Ausztriában, tehát jellemzően errefelé, már hiába keresik őket a vásárlók.

Az újrakiadás újrakiadása: HMD 225 4G
Az újrakiadás újrakiadása: HMD 225 4G [+]

Finnországban és például Dél-Amerikában, illetve Afrikában viszont továbbra is elérhetők a HMD saját márkás modellek mellett, a teljes portfóliót pedig ezen a linken lehet még áttekinteni, mielőtt végleg és globális szinten is a HMD veszi át a stafétát. A teljes brandváltás nem érinti viszont a nyomógombos mobiltelefonokat, amelyek közül az utóbbi időben a HMD is előszeretettel csemegézik újrakiadás apropóján. Érdemes tehát azért utánajárni, hogy adott készülék milyen néven mutatkozott be elsőként, előfordulhat, hogy Nokia címszó alatt kedvezőbb ajánlatot találunk.

Hirdetés

Így készülhetnek a cégek a NIS2-re a Lenovo segítségével

PR A NIS2 egy hálózati és információs biztonsági irányelv, amely rövidesen hatályba lép, modernizálva a 2016-ban bevezetett EU-s kiberbiztonsági szabályokat és jogi kereteket. Jogi intézkedések révén érnék el, hogy az EU-ban növekedjen a kiberbiztonság általános szintje.

Előzmények

Hirdetés