Virtuális memóriájával büszkélkedik az Armor 22

Rambo is megirigyelhetné, annyi van RAM-ból.

Alsó hangon 8 GB RAM és 128 GB-os, bővíthető tároló került a MediaTek Helio G96-tal szerelt, por-, víz- és ütésálló Ulefone Armor 22 házába, amely 6600 mAh-s telepet rejt, és amit 33 watton lehet gyorstölteni. Ám memóriából soha nem elég, úgyhogy a 6,58"-es és 120 Hz-es FHD panellel szerelt strapatelefon felkínálja a RAM bővítését virtuálisan.


[+]

Persze nem az éterből kreál memóriát a rendszer, hanem tucatnyi alkalmazás használata esetén a kis rendszerigényű műveleteket, mondjuk a naptárat, a tárolóra helyezi, hogy a nagy teljesítményű, dinamikus appoknak mindig maradjon szabad erőforrás, a RAM kiürítése és az alkalmazások bezárása nélkül.

Az Armor 22 esetében a virtuális memóriát a beállítások menüben, a speciális funkciók fülre lépve kérhetjük a RAM bővítése opciót kiválasztva, majd bepipálva. A felhasználó 3, 5 és 8 GB közül választhat, amit az újraindítást követően el is különít a tárolón a rendszer, hogy akár 8 + 8 GB-ban valós és virtuális memóriával tényleg ne legyen akadályozva az alkalmazáshasználat. A készülék itt szerezhető be.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés