Villámgyors ujjlenyomat-olvasót kap az Oppo R9

Hirdetés

Március 17-én tart sajtóeseményt az Oppo, melyen várhatóan az R9 névre keresztelt okostelefon mutatkozik be (lesz ennek Plus változata is). A készülékről az utóbbi időben számos dolog napvilágot látott, és maga a gyártó is közölt már előzetes képeket. Most egy újabb ízelítőt kaptunk a cégtől, amin éppen azt mutatják be, hogy az előlapra szerelt ujjlenyomat-olvasó szenzor mindössze 0,2 másodperc alatt képes lesz felismerni a biometrikus azonosítókat.


[+]

Talán még ennél is érdekesebb, hogy az Oppo apró hírmorzsákat kezdett el terjeszteni arról, hogy a leolvasó a saját fizetési szolgáltatásukat is támogatni fogja, amit egyébként még hivatalosan be sem jelentettek, ám pletykák szerint egyre több kisebb-nagyobb gyártó szeretne ilyennel előrukkolni. Az R9 a közép- és a felső kategória határán próbál majd szerencsét (karöltve az R9 Plusszal), méghozzá 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású AMOLED kijelzővel, 1,95 gigahertzes nyolcmagos processzorral (Helio X10 lapka), 4 gigabájt RAM-mal, microSD-vel bővíthető 32 gigabájtos tárhellyel, illetve 2850 milliamperórás akkumulátorral és két 16 megapixeles kamerával. Az Oppo újdonsága Kínában 2498 jüanba, vagyis adóterhek nélkül számolva 108 ezer forintba kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Megvan az Oppo R9 ára is?

    Most egy promóíciós poszter bukkant fel az Oppo R9 és R9 Plus készülékekről, amelyről az árazás is leolvasható.

  • Nem Snapdragon 820 SoC kerül az Oppo újdonságaiba

    Hamarosan sajtóeseményt tartanak a kínaiak, ahol az R9-ről és az R9 Plusról hullhat le a lepel, a TENAA már árulkodott is róluk.

  • Március 17-én érkezik az Oppo R9

    Az előző plakáton még R9-ként szerepelt egy újdonság, a mostanin viszont csak simán idézőjelbe tettek egy kilencest, még az sem kizárt, hogy a Find-széria újabb ékes darabja mutatkozik be.

Hirdetés