Vigyázat! Hamisítják az S8-at

Még piacon sincs az új Samsung Galaxy csúcskészülék, máris felbukkant a kínai koppintása.

Hirdetés

Aki tényleg, de tényleg nem bírja ki a március 29-ei bemutatóig és az április 28-ára tippelt hivatalos piacra kerülésig, és muszáj egy Galaxy S8-forma készülékre szert tennie, alighanem „szerencséje” van: a PhoneArena oldala szerint a Kínai Népköztársaságban máris felbukkantak az első hamisítványok.

Ez volna a kínai Galaxy S8 utánzat Ez volna a kínai Galaxy S8 utánzat
Ez volna a kínai Galaxy S8 utánzat (forrás: PhoneArena) [+]

Elsőre akár meggyőzőnek is lehetne mondani az ismeretlen gyártó kávamentesítését, és a formavilág sincs mérföldekre a már kiszivárgott S8 küllemétől. Más kérdés, hogy jobban szemügyre véve a megjelenítőt, kiviláglik egy jókora fekete sáv alul és felül, úgyhogy messze nem ér az aranyszínű szélekig a képen szereplő mobil kijelzője. Hátul az ujjlenyomat-olvasó ugyan a „helyén” van, ám közel sem olyan esztétikus, mint az igazinak mondott kémfotók esetében. Apropó, igaziak:

Már az igazinak mondott S8 és S8+
Már az igazinak mondott S8 és S8+ (forrás: Slashleaks) [+]

Ezek már a valódi S8-ak lennének, balra a kisebbik, jobbra a nagyobbik modell, és ezúttal egy fóliagyártó lehet a felelős a kiszivárgott képekért, amelyeket aztán a Slashleaks publikált. Azért remélhetőleg ennél sikerül majd a tulajdonosnak jobban feloperálni a képernyővédő matricát, a jobb oldali S8+ esetében ugyanis elég redőzötten sikerült az illetőnek. De legalább látszólag egy igazi Galaxyra sikerült fóliát rakni, nem egy kínai utánzatra, ez is valami.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés