A Galaxy S8-ról is beesett egy rakomány render!

Hirdetés

A valószínűleg márciusban bemutatásra kerülő Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8 Plus/Pro (vagy valami ilyesmi lesz, úgy tűnik) sem szenvedett hiányt hírértékű félinformációkból és renderképekből, most azonban egy újabb halom, az eddigiekkel igen nagy összhangot mutató anyag került elő az aránylag ritkán tévedő @OnLeaks Twitter oldaláról. A képekről úgy tűnik, az idei Galaxy csúcskészülékek is megtartják az üveg és fém kombinációt a kialakítás tekintetében, valamint kétféle méretre számíthatunk, ahogy az lenni szokott.

Képek a galériában!
Képek a galériában! (forrás: MySmartPrice) [+]

Az alapmodell elvileg 5,7, míg a nagyobb variáns 6,2 hüvelykes, nyilván Super AMOLED kijelzőt kap, noha a készülékház összmérete nem növekszik ezzel arányosan, mivel a gyártó dobta a szinte emblematikussá vált fizikai Home gombot, így az alsó káva mérete is drasztikusan csökkenni látszik. Újabban az ujjlenyomat-olvasó látszólag a hátlapra kerül, bár a videón látott elhelyezkedés ergonómiája így elsőre igen kétségesnek tűnik.

A bekapcsológomb és a hangerőszabályzók a bal oldalon tűnnek fel, míg a jobb oldali dedikált gomb feltehetően a továbbfejlesztett, Bixby asszisztenst állítja haptákba. Míg a felső él üres, addig alul megnyugtató módon fellelhető a hagyományos jack csatlakozó, a multimédiás hangszóró és a Type-C USB csatlakozó társaságában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés