Videón látható az LG Class

Pár nappal ezelőtt mutatkozott be az LG Class, a dél-koreai gyártó első, szinte teljesen fém burkolatba öltöztetett készüléke. Az újdonságot már egyeseknek sikerült megkaparintani, így egy rövid videón látható az 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel szerelt telefon dobozának tartalma, a szerkezet külseje, illetve egy rövid betekintést kapunk a menürendszer működésébe is.

A 142 x 71,8 x 7,4 milliméteres és 147 grammos eszköz jól mutat a kamerák előtt, bár egy kicsit talán vastag a képernyőt körülvevő káva. Specifikációk terén a középkategóriában versenyzik a mobil, hiszen a belsejében egy Snapdragon 410 chipset lakozik (pedig korábban Snapdragon 615-ről volt szó), emellett a belső tárhely mérete 16 GB, RAM-ból pedig 2 GB-ot szereltek bele. A fotózni vágyóknak a 13 megapixeles elsődleges kamera jöhet jól, a szelfimenők pedig a 8 megapixeles szenzornak örülhetnek. Az LTE támogatással, WiFi-vel, Bluetooth-szal, NFC-vel és GPS-szel rendelkező Class 1 wattos hangszóróval rendelkezik, és 339 dollárba, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 94 ezer forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G5: Snapdragon 820 és 20 megapixeles Sony kamera?

    Friss sajtóértesülések szerint jövőre sem fog lóerőhiányban szenvedni az LG soron következő csúcsmodellje, a kameraszenzort pedig a Sony kifejezetten az LG igényeihez igazíthatja.

  • Az LG megmutatta legújabb készülékét

    A hivatalos bejelentésig még várni kell, az LG Class néven is emlegetett új phabletről azonban már most közölt egy renderképet a gyártó.

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

Hirdetés