Az LG megmutatta legújabb készülékét

Október 1-jén az LG vélhetően lerántja a leplet egy teljesen új csúcsmodellről, amely V10 névvel mutatkozhat be, és ízig-vérig high-end készülék lehet. A héten emellett olyan pletykák is felröppentek a GeekBench közbenjárásával, hogy egy felső-középkategóriás phablet is érkezik hamarosan, méghozzá 5,7 hüvelykes képátlóval, 1080 x 1920 pixeles kijelzőpanellel, Snapdragon 615-ös SoC-vel és Android 5.1.1-gyel a fedélzeten.

Be- nem, csak megmutatta következő készülékét az LG, amelyet szeptember 21-én leplez le teljes valójában
Be nem, csak megmutatta következő készülékét az LG, amelyet szeptember 21-én leplez le teljes valójában

Nos, nem kellett sokáig várni, hogy a szóban forgó készüléket két szép szemünkkel is megcsodálhassuk: bár az LG koreai Facebook oldala nem nevezte meg az eszközt, amelyet pletykaszinten csak LG Classként emlegetnek, egy renderképet és egy időpontot azért közölt, és mindkettő érdekes. A készülék hátlapi kezelőgombjai ismerősek lehetnek a többi LG mobilból, a sarkainál viszont ez a modell szögletesebb a megszokottnál, emellett a hátlapi ívek is határozottabbak. Az ezüstös csillogás fémházas borításra utalhat, ez persze csak tipp a kép alapján. A másik érdekesség a dátum: ezek szerint az „LG Class” nem október 1-jén a V10-zel közös eseményen, hanem már szeptember 21-én bemutatkozhat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Képeken látható az LG Class

    A készülék a kiszivárgott specifikációk alapján nem a phablet kategóriában versenyez, és elvileg Snapdragon 410 chipset hajtja majd.

  • Videón látható az LG Class

    A szerencsésebbek már hozzájuthattak a dél-koreaiak újdonságához, így kiderül a doboz tartalma, és rövid betekintést nyerünk a menürendszerbe is.

  • Mobilarena TV: A korral nemesedik

    A kagylótelefon manapság nem éppen egy népszerű kategória, a régmúlt formavilága azonban csak visszaköszön a két korai gyártónak köszönhetően. Ma az itthon is kapható LG Wine Smartot mutatjuk be.

  • Zero néven jön Európába az LG Class

    A dél-koreai vállalat terméke az öreg kontinensre érkezik, ami a fém borítás és a középkategóriás felszereltség mellé kicsit borsos árat kapott.

Előzmények

Hirdetés