2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Bemutatkozott az LG Class

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Fémház és középkategóriás specifikációk jellemzik a Dél-Koreában elstartolt LG okostelefont, amely a vártnál kisebb megjelenítőt kapott.

Az előzetes poszter ígérete szerint ma, azaz szeptember 21-én bemutatkozott az LG fémházas középkategóriása, amely a Class típusnevet kapta. Mivel a készülék külleme és specifikációi is kiszivárogtak, túl sok meglepetés nem maradt a bejelentés napjára: a gyártó sajtóközleménye megerősítette a hétvégi értesüléseket, miszerint egy 5,7 hüvelykes phablet helyett egy öthüvelykes készülékről van szó.

Az LG Class szakít a gyártó megszokott formatervével és anyaghasználatával
Az LG Class szakít a gyártó megszokott formatervével és anyaghasználatával [+]

Az LG Class megjelenítője 720 x 1280 pixeles, amelyet a négymagos Qualcomm Snapdragon 410 hajt meg (korábban Full HD felbontásról és Snapdragon 615-ről lehetett olvasni). Méreteit tekintve a Class 142 x 71,8 x 7,4 milliméteres és 147 grammot nyom, úgyhogy egész kecsesnek mondható. A tápellátásért 2050 milliamperórás akkumulátor felel, ami nem cserélhető a unibody kialakítás miatt miatt.

A fémházas LG Class ezüst, arany és kék-fekete színvariációkban érhető el, egyelőre csak Dél-Koreában
A fémházas LG Class ezüst, arany és kék-fekete színvariációkban érhető el, egyelőre csak Dél-Koreában [+]

A belső tároló 16 gigabájtos, a RAM mérete pedig 2 gigabájt. Nem maradt ki a microSD-vel való tárhelybővítés opciója. A fémház két oldalán egy-egy nagy felbontású kamera kapott helyet: szelfiket a G4-ből ismert, 8 megapixeles, minden egyéb fotót pedig egy 13 megapixeles szenzorral lehet lőni. Az LG Class LTE modemet, Bluetooth 4.1-et, NFC-t és 1 wattos multimédiás hangszórót kapott, a készülék szoftverfelülete pedig Android 5.1.1-en alapszik.

Az LG Class hátlapjára 13 megapixeles kamera került, az előlapján pedig a G4 8 megapixeles szenzora
Az LG Class hátlapjára 13 megapixeles kamera került, az előlapján pedig a G4 8 megapixeles szenzora [+]

A mutatós masina első körben Dél-Koreában lesz megvásárolható, ott mintegy 93 ezer forintot kell kifizetni a kártyafüggetlen kiszerelésért, a szolgáltatóknál olcsóbban is hozzá lehet hamarosan jutni. Azt egyelőre nem tudni, hogy más piacon is felbukkan-e az LG Class, arról pedig tényleg csak találgatni lehet, hogy a Galaxy A-sorozathoz hasonlóan az LG is egy fémházas szériában gondolkodik-e, avagy egyelőre csak teszteli a piac reakcióját.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.