Véletlenül megmutatta a Note9-et a Samsung

Az augusztus elsejei eseményen bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab S4 és a szerényebb képességű Galaxy Tab A 10.5, de várjuk még a gyártó okosórájának idei modelljét is, ezúttal Galaxy Watch néven, illetve nyilván a Galaxy Note9-et, amiről viszont tudjuk, hogy augusztus 9-ig várni kell rá, meg most már azt is, hogy a kék variáns biztosan sárga tollat kap. Az új-zélandi Samsung véletlenül élesítette a temékoldalt, amit viszonylag sürgősen deaktiváltak is, ettől függetlenül a lényeg persze megvan: természetesen készült képernyőfelvétel.


[+]

Evan Blass ezen felül a színvariációkat felfedő hivatalos renderekre is szert tett. Úgy tűnik, kizárólag a kék verzióhoz jár majd eltérő színű, valószínűleg Bluetooothszal felszerelt S Pen, a fekete és a barna, vagy inkább bronz modell marad a hagyományos felállásnál. Ugyancsak a Twitteren került elő egy promóciós összeállítás, amiből nemes egyszerűséggel kihagyták a Galaxy Note7-et, mintha sose égett volna miatta a fejük. Bár, végül is érthető.


[+]

Ezzel együtt egy újabb meghívó is befutott egy augusztus 30-ra tervezett, berlini sajtóeseményre, amelyen a dizájn alapján okostévére, hűtőre és mosógépre, tehát háztartási eszközökre lehet számítani. Várhatóan az összes kompatibilis lesz a Samsung Smart Things okosotthon-kezelő alkalmazással. Végül a Note9 is megpillantható a képen látható terméksor végén, bár tudjuk, hogy az még odébb van. Nem kizárt viszont, hogy egy hordható okoseszköz is bemutatkozik Berlinben – tavaly a Gear Sport és Gear Fit 2 Pro is pont az IFA előtt vált hivatalossá.

Közben, nyilván nem szándékosan, de egy hivatalos bemutató videó is előkerült a YouTuberól. Gyanúsan sok ma a véletlen a Note9 körül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés