A kicsikre is gondolt a Samsung

Hirdetés

Tegnap nem csak a tavalyi csúcshardverrel, S Pennel és négy hangszóróval szerelt Galaxy Tab S4 mutatkozott be, de az A széria új modellje is. Szintén négy hangszóróval, illetve kifejezetten a kisebb felhasználók igényeire szabott funkciókkal és alkalmazásokkal. A Samsung Galaxy Tab A 10.5 családi multimédiás eszközként aposztrofálja magát, amit a több felhasználós mód támogat előtelepített gyermek móddal.


[+]

A hardver nem annyira lenyűgöző, bár a négy Dolby Atmos technológiával dolgozó hangszóróról a szerényebb táblagép esetében sem kell lemondani. A méretek majdnem azonosak a csúcsmodellel, az akkumulátorkapacitás is megegyezik, a 260 x 161,1 x 8 milliméteres házba épített ugyancsak 10,5 hüvelykes panel viszont TFT LCD típusú és 1920 x 1200 pixel felbontású. A kamerák itt 8 és 5 megapixelesek, a Type-C csatlakozó viszont ebben a kategóriában is alap.


[+]

Az egész szerkezetet a Snapdragon 450-es szettje működteti 3 GB rendszermemóriával, a 32 GB belső tárhely viszont 400 GB-ig bővíthető microSD kártyával. Létezik LTE képes variáns, Cat.6-os szabványnak megfelelő sebességgel, illetve csak WiFi képes modell is 802.11a/b/g/n/ac sávon. A Galaxy Tab A 10.5 8.1-es Androiddal, többek között a Samsung Always On Daily Board és Samsung Smart Things funkciójával augusztus végén érkezik nettó 330 (105 ezer forint), illetve 390 eurós (125 ezer forint) áron.

Azóta történt

Előzmények

  • A DeX a Galaxy Tab S4 ütőkártyája

    Kettő az egyben számítógépet varázsol a DeX és a billentyűzetes tok a Tab S4-ből, hasznos asztali elrendezéssel. Nem hiányozhat az S Pen és az AMOLED kijelző, hangszóróból pedig egyenesen négy van.

Hirdetés