Végre itt a Nougat a Galaxy A7 (2017)-re

Hirdetés

Az a fura helyzet állt elő a Samsungnál, hogy a drága Galaxy S8 széria és az olcsóbb J család idei tagjai Android Nougattal startoltak el a fedélzeten, a kettő közé árazott Galaxy A mobilok viszont valamiért 6.0 Marshmallow-val, és igen sokat váratott magára a 7.0-s frissítés közzététele. A sort végül az A3 2017 nyitotta a hónap legelején, és most az A7 idei variánsa jelez, hogy megérkezett a várva-várt verziószám ugrás.


Hiába a 2017 az idei Galaxy A7 nevében, a phablet a teszt alatt még 2015-ös Androidot futtatott [+]

Mint mindig, most sem árt megjegyezni, hogy az 1394,4 megabájtos csomag, amely A720FXXU2BQGB kódnéven fut, először szűk körben érhető el, a SamMobile szerint Tajvanon indulva, Ha minden rendben, jöhet a többi régió. A Samsung gyorsabb működést, fejlettebb mindig aktív kijelzőt, modern gyártói felületet, Android N-en alapuló osztott képernyős módot és pár új funkciót ígér, például egy közösségi alkalmazásba két fiókkal való belépés lehetőségét. Fórumaink szerint az A-sorozat hazai tulajdonosai egyelőre még nem örülhetnek.

Előzmények

  • Samsung Galaxy J7 (2017) - plasztikus, nem plasztikos

    Fémházra, FHD kijelzőre és modern UI-ra váltott az aktuális Galaxy J phablet, így viszont egymásra tolódtak a Samsung prémium szériái.

  • Samsung Galaxy A7 (2017) - a hét minden napjára

    Hazánkban az A3 és az A5 a sláger, a nagyobb méretű A7-et a Samsung nem tolja itthon, pedig simán lenne létjogosultsága. Akkora, mint egy Note, nyilván nem tud annyit, de olcsóbb.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

  • Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös

    A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.

Hirdetés