Végre befutott az Android 9 az LG V30-ra

Az LG egyik 2017-es kulcskészüléke a V30 volt, amely hozzánk Android 7-tel érkezett tesztre, majd tetszett plecsnivel távozott, hogy aztán idővel megkapja az Android 8-as frissítést. Most eljött az idő, hogy a legaktuálisabb zöld robotos főverzió is felmenjen: telepíthető OTA-n az Android 9 Pie, természetesen az LG saját felületével.


[+]

Persze az már ne lesz túl sokáig a legfrissebb főverzió: várhatóan heteken belül itt a Google részéről az Android 10, aminek édességes neve még nem ismert. Arra ugyanakkor nem vennénk mérget, hogy ezt a főverziót is megkapja a sokak zsebében most is ott lapuló V30.

Hirdetés

Előzmények

  • LG V40 ThinQ - olajozott gépezet

    Hazánkban sajnos csak tavasszal kerül forgalomba az LG új csúcskészüléke, pedig valószínűleg lenne rá kereslet, mert nem sikerült rosszul.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

  • LG V30 bemutató

    Nem tudjuk, hogy pontosan mikor, de Magyarországra is eljut majd az elképesztő P-OLED kijelzővel, HiFi-minőségű DAC-val és két kamerával felvértezett csúcsmodell.

Hirdetés