Varázslat: Magic UI lett az EMUI 9.0-ból

A Huawei és Honor mobilok együtt igen jelentős piaci részesedéssel rendelkeznek Kínában és azon kívül is, egyébként pedig előfordul, hogy egy azon dizájn két néven és logóval kerül piacra. Közös az EMUI felület is, és az év egyik legérdekesebb mobilja, a szétcsúsztatható Honor Magic 2 is ennek 9.0-s variációjával, illetve Android 9 Pie-jal startolt el.


Forrás: GizChina [+]

A szerencsés tulajdonosok a minap ugyanakkor észrevehették, hogy egy frissítési csomag telepítésével EMUI 9.0-ról a telefon Magic UI 2.0-ra váltott. Azért ez nem hozott túl nagy változást, mindenesetre a Kirin 980-nal felvértezett okostelefon az első Honor mostanság, amelyik eltérő (nevű) felületet használ, mint Huawei logós társai.


A Honor 10 Lite (forrás: TENAA) [+]

A márka még nem végzett az idei évvel: november 21-én érkezik a Honor 10 Lite, ami a TENAA-hoz már ellátogatott. A Kínai Hírközlési Hatóság adatai alapján a Honor 8X-re egyébként meglehetősen hasonlító mobil 6,21"-es képátlóval, 1080p felbontással, az órajelek alapján Kirin 710-es SoC-vel, 4/6 GB RAM-mal, 64/128 GB-os tárolóval és microSD foglalattal érkezik. A hatóság 154,7 x 73,6 x 8 milliméteres és 162 grammos paramétereket mért, illetve 3320 mAh-s telepe bukkant a készülékházban. A Honor 10 Lite várhatóan 24 megapixeles előlapi és 13 + 2 megapixeles hátlapi kamerával érkezik, illetve EMUI 9.0-s felülettel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 8X - kimaXolt kijelző

    Hardveresen nem egy forradalmi újdonság, de a külső igencsak szemrevaló lett a kijelződomináns előlappal és a kétszínű hátsóval. És árban is oké.

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

Hirdetés