Változtat a méreten az Oppo a következő Find N esetében

Pedig a Find N modellek a legergonomikusabbak és legkényelmesebbek a mezőnyben, reméljük, ez azért így is marad.

A könyvformátumú hajlítható készülékek közül kétségkívül az Oppo Find N széria mérete és kialakítása nyújtja a legnagyobb kényelmet, a következő modell viszont nagyobb lehet. Cserébe vékonyabb is, a DigitalChatStation jellemzően nagyon megbízható értesülései szerint. Ezzel együtt viszont nagyobb akkumulátorra is számíthatunk.

De nézzük, mit jelent mindez számszerűsítve. A belső panel 7,1 hüvelykről 8 hüvelykesre nő 2268 x 2440 pixeles felbontás mellett, a 120 Hz-es képfrissítés pedig marad. A külső megjelenítőről egyelőre nincs információ, a már 4805 mAh-s teleppel szerelt készüléket viszont minden bizonnyal a Snapdragon 8 Gen 2 hajtja majd (hacsak addig nem lesz pluszos verziója), ezzel együtt ultravékony kialakítást ígér a forrás.

A hátlapi kamerák esetében nem számítunk változásra, az 50 megapixeles IMX890-es, optikailag stabilizált főszenzort 48 megapixeles ultraszéles egység és 32 megapixeles zoomkamera kíséri, viszont a két szelfimodul közül az egyik 20 megapixeles felbontású szenzorra vált, a másik marad 32. Reméljük, hogy az Oppo Find N3 a nagyobb panel és telep mellett is meg tudja tartani a kiváló kezelhetőséget és kényelmes formátumot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés