Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Nio autós csúcsmobilja
- Hivatalos a Fairphone 5
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Ez a "külső" kijelző tuti hogy 18:9? A specifikációban ennyi szerepel, de ez ránézésre sokkal közelebb áll a régi 16:9-es sztenderdhez.
Nekem nem is túl szimpatikus ez már, nem állna túlságosan kézre. Jóval alacsonyabb, de közben meg nehezebben átérhető, mert vastagabb és szélesebb mint mondjuk egy S21.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Nem tudnék ilyen vastag telefonnal ellenni
Zsebben el sem tudom képzelni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
milkabrams
őstag
Ennek a felét is piacra dobhatnák.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Segal
veterán
válasz
milkabrams #3 üzenetére
A felső vagy az alsó fele kéne?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
blueye
veterán
Ezt beszerzem, szoljatok ha mar lehet tudni h honnan erdemes
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Juhaszatti #1 üzenetére
Igen, ez 18:9, vagy ha úgy tetszik, akkor 2:1. A felbontásból is kiderül.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
-
blueye
veterán
Koszi, itt mar van regem, kicsit kivarok, esni fog az ara gyorsan
Most eppen ez tunik BBnek innen:
[OnePlus 9 Pro - 12GB/256GB][ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Csak aztán lecserélted a telefonod egy divatcikkre
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
INGJOKE
veterán
Van akinek divatcikk és van akinek egy nyugodt stabil mindig is működő telefon. Asszonynak is vettem egy 13 minit az I6 helyet.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Segal
veterán
Az első a kínai piacos szoftver (semmi google szolgáltatás) a másik meg a a global. Nyugodtan kérheted a kínaival is mert úgy olcsóbb és nagyon egyszerű megcsinálni. A Xiaomi 11 Ultra témában többen is így rendeltük a telefont és mindenkinek sikerült
Magyar nyelvű leírás is van mit hogy kell, meg persze millió videó a youtube-on.
Arra számíts még hogy kínai csatis lesz a töltő."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
INGJOKE
veterán
Ez igaz is lenne, ha lenne xiaomi.eu az Oppo telefonra. Bár ez kb olyan lenne, mintha oneui lenne xiaomira
bár ahogy látom ő xiaomi telefonról érdeklődik egy oppo cikk alatt.
[ Szerkesztve ]
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Segal
veterán
Mi Mix 4 nem létezik csak Mix 4
. 16 euro a szállítási költség. Azzal még számolj, de ennyi.
INGJOKE: Igen
Érdekes lenne egy csak belpiacon kapható telefonon valami global rom. Ebből egyértelmű volt hogy Xiaomiról beszélgetünk.
-
INGJOKE
veterán
válasz
LosBlancosRM #18 üzenetére
Igen az volt, csak az enyémnek nem. Ezért kellet mennie, de fos Samut most se vennék
-
Segal
veterán
1 millió%
Olvass bele a 11 Ultra témába. Rengetegen vásároltunk. Garantáltan átcsúszik"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
mjani1172
addikt
válasz
LosBlancosRM #18 üzenetére
Nem kicsit mulatságos, pláne ha beleakadok egy régebbi vitájába valaki olyannal aki nem szívlelte a Xiaomit.
Komoly. -
cellpeti
veterán
kövezettek meg, de 60Hz?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
janeszgol
félisten
Na ez az a meret, amire azt mondom, hogy tokeletes. Pont arra tokeletes, amire kitalaltak: hasznalni egy nagyobbat, hordani egy kisebbet.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
janeszgol
félisten
válasz
mjani1172 #24 üzenetére
Az evek alatt kedvencek jonnek-mennek. En is 8 ev utan bucsuztam a Huawei markatol.
Meg annyit a Xiaomihoz, hogy sokat valtozott a gyarto. A tomegtermeles uj szintje miatt is gyakrabban csusznak be hardveres es szoftveres bakik. Utobbiakhoz tartozik az elbaltazott frissitesek. A mai mar nem az a Xiaomi, amit 2014-2019 kozott megkedveltunk.Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
janeszgol #27 üzenetére
Well said. Használtam én már mindent, sokszor évekig is ugyanazt (LG G3, Zenfone 2, Xperia S), most már nagyon nehezen képzelem el hajlítható telefon nélkül az életvitelem, annyival megkönnyítette a munkám. De bármikor jöhet jobb
A Xiaomi kapcsán pedig szomorúan, de egyet kell értsek...Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Hallosz
senior tag
Nekem tetszik, Samu felülettel meg is venném.
Mert lakni, muszáj.
-
Sys85
veterán
Xiaominál az a legnagyobb gond számomra,hogy szoftveres oldalról rendszeresen olyan bakik vannak,amik már jóformán Xiaomi feature-ré nőtték ki magukat az évek alatt.
Közelségérzékelő anomáliák,agresszív memóriakezelés,némely appok instabilitása és bugjai(ok,ez lehet fejlesztői hiba is,de furcsa hogy jobbára MIUI esetén tapasztaltam) és még sorolhatnám.
Ezek egyesével még nem is lennének annyira borzasztóak,de a sok apró hülyeség együttesen már végleg eltántorítottak a márkàtól,pedig Note 4 óta lelkes rajongója voltam a márkának.
Lehet sokkal drágább és igazából nem is ér annyit,de én a szifonnál és az ios-nél találtam meg a “lelkibékét”. -
mjani1172
addikt
válasz
janeszgol #27 üzenetére
Ezzel nincs is gond, hogy mást márkát vesz, természetesen sok minden változik.
A gond a "hogyan" al volt. Mármint ahogy kinyilvánította sokszor a véleményét.
Egyébként ha az ember csak picit gondolkodik, sosem tesz olyan kijelentést ami kb 1 hónap múlva már viccesnek hat. Sok hasonlóval találkozom, valaki a végsőkig elmegy, a vitapartnerét mindennek elmondja, majd egy éles váltást követően teljesen mást mond, más elvet képvisel........Hát ő már mikor megmondta.......
De lényegtelen az egész, csak láttam másoknak is szemet szúrt.
Ejtsük a témát. -
janeszgol
félisten
válasz
mjani1172 #32 üzenetére
Nem védeni akarom, bár beszélgettem anno jókat is vele. Csak magamra ismertem picit, én is elég vehemens vagyok (az életben is), így most nem tudom mit írjak.
Gixxer88, a közelségérzékelő baj engem sosem zavart. Ha a mai napig csak az lenne, meg mondjuk az agresszív ram kezelés, akkor nem lenne gondom. A baj a random restart (pl Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9), a telefonként alkalmatlan szoftveres működés (előbbiek + Redmi 8T). És az a baj, hogy nem tudom pl a random restartról, hogy hardveres vagy szoftvere-e.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
batai15
félisten
Egyébként simán jó lenne, az árával is ki lennék békülve ,ha nem lennék bizalmatlan az Android supportal kapcsolatban. Egy ilyen készülék estén már elvárás hogy sokáig legyen használható. . Viszont nem ez a tapasztalat .
-
Off off!
Eladó Xiaomi Mi 10T és Amazfit GTR 2! https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/viktor0610/index.html
-
htc07
addikt
válasz
enginev3.0 #2 üzenetére
Lassan visszatérnek a nokiás időkből ismert, nadrágszíjra csiptethető tokok
-
t72killer
titán
"ne látszódják a hajtási gyűrődés kinyitás után" - respect
. Bár minimum 4 évre vagyok attól, hogy újabb telót vegyek, szóval ez a konkrét modell nem érint
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
törölt tag
Olvasva/látva a teszteket elég pozitív a fogadtatása az Oppo készülékének és ez nem véletlen.
Fogták ezt a - még mindig csodaszámba menő - hajlítható telefon témát és pont ott nyúltak hozzá, ahol kellett. Mindemellett külsőre is egy egész pofás kis készülék lett (szerintem).Más kérdés, hogy Európába érve tudna-e olyan "olcsó" maradni, hogy a most érdeklődők jelentős részét vásárlásra bírja? Valószínűleg nem.
Akkor viszont ki lesz az, aki 4-500ezer Ft.-ot kiad majd egy Oppoért? -
szalai112
senior tag
Sziasztok
Azért vicces hogy az oppo find n jobb kamera van mint a Fold 3-banSAMSUNG Z FOLD 3, Galaxy Watch 4, HP pavilon X360
-
válasz
szalai112 #48 üzenetére
Mi a vicces benne?
Újabb készülék, várható volt, hogy jobb lesz a kamera, mint egy korábbi hasonló modellben.
Általában ugyanez történik az összes csúcstelefon bejelentésekor is.
Majdnem mindig az épp' bejelentetf csúcsmodell kapja a legjobb kamerát.Eladó Xiaomi Mi 10T és Amazfit GTR 2! https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/viktor0610/index.html
-
Segal
veterán
válasz
Viktor0610 #49 üzenetére
Azért a Fold3 idejében volt sokkal jobb elérhető szenzor is mint amit kapott...
Persze az érhető hogy egyrészt a meglévő helyre kell beszorítani mindent, meeg arra is oda kell figyelni hogy a következő modellnek is maradjon valami amiben fejlődhet, de a Fold3-nál nagyon nem a kameraképességre gyúrtak rá, hanem az idei évre az ip védelemre."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Foldoknál kisebb, mégis nagyon is használható az Oppo első összecsukható telefonja, ami a műfaj sok hibáját képes volt javítani és még az ára sem szállt el. Annyira.
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Eladó Xiaomi Mi 10T
- Kiváló állapotú Apple iPhone 12 Mini 64GB, fehér színben, kártyafüggetlen, garanciával!
- Megkimélt Apple iPhone 12 Pro 128GB Fekete, kártyafüggetlen, 92% akku, garanciával!
- Kiváló állapotú Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Grey, kártyafüggetlen, 97% Akku, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest