Ujjlenyomat-olvasóval érkezik az „Xperia Z5”?

Hirdetés

Az Xperia M5 és C5 Ultra eheti bejelentése előrevetítette, hogy előbb-utóbb az Xperia Z5 és annak variánsai is megérkeznek, talán már a berlini IFA-n, bár hivatalos információ erre vonatkozóan még nem látott napvilágot. Találgatások viszont annál inkább, és a napokban kiszivárgott képek tovább színesítik az eddig sem unalmas kéminformációkat.

Két ismerten készülék látható az iPhone két oldalán, mindkettő ujjlenyomat-olvasóval
Két ismerten készülék látható az iPhone két oldalán, mindkettő ujjlenyomat-olvasóval [+]

A fenti képen egy iPhone-t két ujjlenyomat-olvasóval ellátott, Xperia külsejű mobil veszi körbe, és bár a márkajelzések ki vannak takarva, alighanem Sony eszközökről van szó. A jobb oldali, nagyobb képernyőn jól látszik a szoftver, amely éppen az ujjminta rögzítését végzi, a bal oldali, kisebb képernyő pedig arra buzdítja a felhasználót, hogy helyezze az ujját a készülék jobb oldalán lévő bekapcsológombra.

A két készülék - talán az Xperia Z5 és Z5 Compact - oldalról lefotózva
A két készülék - talán az Xperia Z5 és Z5 Compact - oldalról lefotózva [+]

A második @vizileaks által közzétett képen oldalról lehet megcsodálni a két, eddigi ismeretlen eszközt, így tüzetesebben is szemügyre lehet venni a lapos bekapcsológombot, amely a biometrikus szenzort rejti. Az Xperiáktól megszokott formavilágtól ez a két okostelefon nem rugaszkodik el, és a kamerabillentyű is az őt megillető helyen van. Vajon tényleg az Xperia Z5-öt és Z5 Compactot sikerült lekapni? Legkorábban szeptember 2-án kapunk erre választ, ekkor tartja ugyanis nagyszabású IFA-s sajtóeseményét a Sony.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés