Hirdetés

Újfent izgalmas dizájnnal várható a Lenovo gamer mobilja

A Legion 2 Pro ugyanolyan kialakítást kap, mint az elődmodell, de így is sikerült csavarni egyet a megjelenésen.

A Lenovo első gamer mobilja tényleg mindent bevetett a zavartalan játékélmény érdekében. Ha úgy tekintünk a készülékre, ahogy azt a Lenovo kitalálta (horizontális tájolásban), akkor a szelfikamera a felső hosszanti élből emelkedik ki, a kijelzőbe nem rondít bele semmi, két Type-C csatlakozót szereltek a házba és a hátlapi kamrarendszer is a hátlap közepén helyezkedik el. Ez mondjuk nem hülyeség, biztos nem lóg bele véletlenül az ember ujja a képbe.


[+]

A Lenovo Legion 2 Pro ugyanilyen kialakítást kap, de a dizájnt így is sikerült felfrissíteni. Az AnTuTu által szerzett képek alapján a készülék összes díszítő eleme és a kamerarendszer egy jól elkülönülő panelre kerül a hátlap közepén a valószínűleg világító Legion logóval együtt. Külön izgalmas a kivágás, ami látni engedi a hűtőventilátort. Legalábbis az egyiket, mert elvileg kettő lesz a burkolat alatt.


[+]

Az egyelőre nem tiszta, hogy a panel jobb sarkában mit látunk. Én valószínűbbnek tartom, hogy légkiömlő, mint hogy hangszórórács. Azoknál a készülékeknél, ahol hangsúlyos az audio, jellemzően előre néző, szimmetrikus és aránylag nagy méretű hangszórókat tesznek az előlapra. De ez majd április 8-án kiderül.

Ahogy a specifikáció többi eleme is. A Snapdragon 888-as szett természetesen nem kérdés, a Geekbench alapján akár 16 GB RAM is esélyes, a nagyobb kijelző és a kamerarendszer viszont kérdéses. A rendelkezésre álló információ alapján a Legion 2 Pro 144 Hz-es, AMOLED panelje 6,69 hüvelyk terjedelmű lesz, ami óriási, kamerából viszont maradhat a tavalyi felállás 64 megapixeles főszenzorral és esetleg a 16 megapixeles ultraszélessel, míg a szelfikamera felbontása 44 megapixelre nőhet.


[+]

A készülék méretének növekedése valószínűleg az akkumulátorkapacitás bővítését is jelenti, a két külön akkuból álló 5500 mAh-s telepet pedig a 3C-certifikáció alapján összesen 110 wattos teljesítménnyel lehet majd tölteni, noha a napokban előkerült egy előzetes, ami 90 wattot ígér az oldalsó/alsó porton.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés