2019. február 18., hétfő

Gyorskeresés

Újabb S Pen fejlesztés a láthatáron

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: United States Patents

A Samsung tavaly Bluetooth képességgel turbózta fel a Note9 stylusát, idén már képalkotásra is alkalmas lehet.

Hirdetés

Az Amerikai Szabadalmi és Védjegy hivatal nemrég hagyta jóvá a Samsung 2017-ben benyújtott terveit, amely Elektromos toll eszköz optikai zoommal néven fut. Az tollba épített optikai rendszer nyilvánvalóan egy kamera lesz, a műszaki leírás és a rajzok alapján ehhez tartozik majd egy kommunikációs chip is, ami feltehetően a csatlakozó eszközhöz továbbítja a képeket.


[+]

A rajz alapján a toll felső részében egy négy lencséből és egy képalkotó szenzorból álló rendszer lesz a ránézésre Galaxy Note típusú készülék stylusába építve, ami alapvetően várható volt a tavalyi fejlesztés után. Az S-Pen képességeinek és funkcióinak további kiterjesztése nem igazán meglepő fordulat, az viszont lehetséges, hogy a kamerás stylus még nem a Galaxy Note10-ben mutatkozik be, de mindenesetre tervben van egy ilyen opció is.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.