Billentyűzet és stylus is lesz a Tab S7-hez

Az előbbit alighanem külön kell majd megvásárolni, az utóbbi a csomagolás része lesz. Renderképen és fotón a közelgő csúcstablet.

Számos új kütyüvel árasztja el a piacot a Samsung a következő hetekben, és bár még nem világos, hogy az új óra, a két hajlítható ketyere és a Galaxy Tab S7 páros a Note20-akkal együtt startol-e el augusztus 5-én, egyre kevesebb a titka a termékeknek.


(forrás: Evan Blass) [+]

Lásd például a kisebbik Tab S7 renderképét dobozában mellékelt S Pen tollával és alighanem külön megvásárolható billentyűzetes tokjával, aláhúzva a készülék munkára szakosodott tudását. Ehhez passzolhat a Snapdragon 865+ csúcshardver és az 5G opció, persze várhatóan a multimédia is rendben lesz, élén a 11"-es QHD+ AMOLED panellel.


(forrás: Tom's Guide / Safety Korea)

A Tab S7 13 + 5 megapixeles kamerapárost kínálhat a hátlapon és 8 megapixeles modult az előlapon, a szetthez 7760 mAh-s telep tartozhat. Ennél is ígéretesebbek a Tab S7+ specifikációi: az óriástábla 12,4"-es panellel, 10090 mAh-s teleppel és 45 wattos gyorstöltéssel várható, igaz: a fenti, élő fotók kisebbik testvéréről készültek a Safety Korea minősítő intézet laborjában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés