2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Újabb kulcsinformációk a Nubia Z17-ről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: YouTube | Frissítve:

A kellemes időjárásra való tekintettel a Nubia Z17 is csobbant egyet, igaz csak tizenöt másodperc erejéig egy csapban.

Hirdetés

Az otthonában igazán sikeresen rajtoló Nubia Z17 mini nagyobb és komolyabb variánsa túl van a szükséges engedélyek javán, véletlenül még a ZTE Nubia oldalára is felkerült némi információval a specifikációt illetően, a teljesítménytesztek pedig nagyjából egybehangzó értékeket és hardverelemeket regisztráltak a készülékről.

A Nubia Z17 elvileg Snapdragon 835-ös lapkával várható minimum 4 GB rendszermemóriával. Legalábbis a Geekbench ennyit regisztrált, míg a termékoldalon és az AnTuTu-nál már feltűnt egy 6/128 GB-os verzió is. Ez abszolút reális, hiszen a Z17 mini is elérhető ilyen memóriakiosztásban, a 8 GB viszont már az új csúcsmodell kiváltsága lehet. A most közzétett, 15 másodperces videóban víz alatt látható a készülék működés közben, ami nyilván valamilyen szintű, feltehetően IP68-as minősítés meglétére utal, ami lassan már alapelvárás a kategóriában.


[+]

Update: A Nubia társalapítója, Ni Fei reagálva a fenti videóra, Weibo posztjában hivatalosan is megerősített a Nubia Z17 vízállóságát. Koszos lett a kijelző. Bevágták a csap alá ők is.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.