2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Lehet, hogy érkezik a nem mini Nubia Z17

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Geekbench

A Nubia legújabb készüléke nemrég mutatkozott be, erős középkategóriás hardverrel és dupla kamerával. Úgy tűnik, a nem mini változat is úton van.

Hirdetés

A ZTE Snapdragon 652 rendszerchipet és 4 GB RAM-mal, valamint Snapdragon 653-mal és 6 GB RAM-mal szerelt, dupla kamerás középkategóriása, a Nubia Z17 mini nemrég mutatkozott be, és 56 másodperc alatt el is fogyott az első készlet, ami a gyártó hivatalos weboldalán kívül a JD.com-on, a Tmallon és a Suningon volt elérhető. Ez a közzétett bevételekből következtetve nagyjából 50 ezer darab lehetett, tehát a Ronaldóval folytatott reklámkampány igen sikeresnek mondható.


[+]

A Geekbench adatbázisában most egy hasonló modellszámú, de jóval erősebb alapokra épített készülék tűnt fel. A Nubia NX563J jelzetű eszköz mindössze 4 GB rendszermemóriát kapott, viszont a Qualcomm jelenleg legerősebb lapkája mellé. A teljesítményteszten 1853 és 6379 pontot gurító Snapdragon 835-ös konstrukcióról sokkal több nem is derül ki. Már, azon kívül, hogy Android 7.1.1-es rendszerrel próbálták ki. Valószínűleg ez egyébként csak egy variáns lesz, mivel a Nubia Z17 mini is elérhető 6 GB operatív memóriával, érdekes lenne, ha a csúcskészülék elmaradna ebben.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.