Újabb képek, videó és infók a Xiaomi 13-ról

A készülék bemutatója december 11-én várható, és úgy tűnik, végre alap lesz a magasabb szintű IP-védettség.

Vasárnapra tolta a Xiaomi a 13-as széria premierjét, így a telefonról már rengeteg képet és információt láthattunk, sőt, a gyártó elkezdte maga kiszórni promóciós anyagait a kínai közösségi médiában. A december 11-i kínai premier után a nyugati piacra szánt Xiaomi 13-ak várhatóan csak 2023 első vagy második negyedévére futnak be. Akinek IP-védett Xiaomi mobilra fáj a foga, annak vagy meg kell elégednie az IP53-as fröccsenésálló mobilokkal, vagy érdemes várnia, a 13-as sorozat ugyanis a 12S Ultra után megkaphatja végre az IP68-as minősítést. Erre egy, a gyártó által megosztott videó utal egyelőre csupán, hivatalos álláspont nincs közölve az ügyben.

A videó mellett több fotón láthatjuk még a Xiaomi 13 Pro külsejét, így szinte biztos, hogy lesz zöld és fehér színű, állítólag kerámia hátlapos változat, valamint egy kék színű, bőr hátlapos modell is. A cég által eddig megosztott információk alapján a bőrhatású hátlap nanotechnológiás eljárással készül, víznek és szennyeződésnek is ellenáll, így hosszú távon is megőrzi szépségét. Az alap Xiaomi 13 várhatóan sima üveg és bőr hátlappal készül majd ugyanezekben a színekben. Ugyanakkor az alapmodell sík kijelzővel kerül piacra, a Pro változat pedig a jobb és bal szélen ívelt panelt használ majd.

A Xiaomi 13 Pro és a hozzá tartozó kiegészítők egységes zöld színben.A Xiaomi 13 Pro és a hozzá tartozó kiegészítők egységes zöld színben. A Xiaomi 13 Pro és a hozzá tartozó kiegészítők egységes zöld színben. (forrás: Sparrows News) [+]

A promóanyagok szerint a 13 Pro 12/512 GB-os kiszerelése megvásárolható lesz csomagban is — legalábbis Kínában —, ahol a telefon mellé a szokásosnál erősebb védőtok, Xiaomi Buds 4 fülhallgató és Xiaomi Watch S2 okosóra jár majd a telefonnal megegyező színárnyalatban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés